F.Bahçe Diego'yu istedi mi? İşte yanıtı

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe Diegoyu istedi mi İşte yanıtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2008 15:34

Fenerbahçe için de adı geçen Werder Bremenli orta saha oyuncusu Diego için Real Madrid'ten sonra Inter de devreye girdi.

Werder Bremen Başkanı Klaus-Dieter Fischer, Real ile Inter'in Diego için kendilerine başvurduğunu ancak Fenerbahçe'den teklif gelmediğini söyledi.

Almanya'nın güçlü takımlarından Werder Bremen'in formasını giyen, geçen sene Kicker dergisi tarafından Almanya'nın en iyi futbolcusu seçilen Brezilyalı Diego Ribas da Cunha için Real Madrid'den sonra Inter de devre girdi. Her iki kulüp Brezilyalı orta saha oyuncusunu almak için Werder Bremen kulübüne resmi teklifte bulundu.

Fenerbahçe'nin de gündeminde olduğu iddia edilen yıldız futbolcunun gönlünde Real Madrid'in yattığı öğrenildi. 2010 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun iyi bir teklif karşılığında satılabileceği belirtildi.

Diego ile ilgi bir açıklama yapan Werder Bremen Kulübü Başkanı Fischer, Real Madrid ile Inter'in kulübe resmi başvuruda bulunduklarını ve Diego'yu transfer etmek istediklerini söyledi. Diego'nun transferinde Fenerbahçe ismini de duyduğunu ancak resmi bir teklif almadıklarını anlatan Fischer, "Real ve Inter teklif yaptı. Fenerbahçe'den teklif gelmedi. Diego iyi bir futbolcu. Bırakmak istemiyoruz. Ancak gitmek isterse de tutamayız" dedi.

Werder Bremen kulübünün Diego için 30 milyon Euro istediği, Real Madrid'in 20 milyon teklif yaptığı ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Inter'in yıldız futbolcu için ne kadar parayı gözden çıkardığı ise açıklanmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!