Ezgi'nin ölümü CHP'li siyaset arkadaÅŸlarını da yasa boÄŸdu

Güncelleme Tarihi:

Ezginin ölümü CHPli siyaset arkadaşlarını da yasa boğdu
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 25, 2017 13:49

Ezgi'nin ölümü CHP'li siyaset arkadaşlarını da yasa boğdu

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA) - İZMİR'de, CHP Konak İlçe Gençlik Kolları üyesi 25 yaşındaki Ezgi Gürdal'ın, 5'inci kattaki evlerinin balkonundan düşüp yaşamını yitirmesi büyük üzüntü yarattı. Gürdal'ın ölümü hem birlikte siyaset yaptığı arkadaşlarını hem de yakınlarını yasa boğdu.
Olay, KarabaÄŸlar Ä°lçesi'ndeki Metin Oktay Mahallesi'nde dün akÅŸam meydana geldi. EÅŸinden ayrılan ve bir çocuÄŸu olan Ezgi Gürdal, epilepsi krizi sonrası dengesini kaybederek 5'inci kattaki evinin balkonundan beton zemine düştü. Ağır yaralanan Gürdal, kaldırıldığı Ä°zmir Katip Çelebi Ãœniversitesi Atatürk EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın yaÅŸamını yitirdi.Â
CHP Konak Gençlik Kolları üyesi olan  Ezgi Gürdal'ın ölümünün ardından sosyal medyada çok sayıda taziye mesajı yayınladı. CHP Konak İlçe Gençlik Kolları'nın Facebook sayfasında 'Acımız büyük' yazısı ile fotoğrafı paylaşılan Ezgi Gürdal için arkadaşları, 'Sözün bittiği yer. Çok genç ölüm sana yakışmadı, mekanın cennet, ışıklar yoldaşın olsun', 'Bir değerli kardeşimizi daha kaybettik. Kederli ailesine sabır dilerim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun', 'Olmadı bu ansızın bizi terk edip gidişin ezo. Boğazımız düğüm düğüm. Olmadı', 'Erken gidiş be Ezgi, çok üzgünüz' ifadeleriyle üzüntülerini dile getirdi.
İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılacak Ezgi Güler'in, yarın ikindide Karabağlar'daki İlahiyat Fakültesi Camisi'nde kılınacak cenaze namazı ardından toprağa verileceği belirtildi.

FOTOÄžRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!