Ezgi Sertel kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Ezgi Sertel kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 16:31

Sunduğu yemek programlarıyla tanınan ve adeta bir fenomen haline gelen Ezgi Sertel'in 3 Adam'a konuk olacağı duyuruldu. Arka Sokaklar dizisinin komiseri Ozan Çobanoğlu’yla evli olan sempatik suncunun yaşı, kariyeri, aslen nereli olduğu ve hakkındaki pek çok detay yeniden gündeme geldi. Peki, Ezgi Sertel kimdir?

Haberin Devamı

Sunduğu yemek programı ile adından söz ettiren Ezgi Sertel’in 3 Adam’a konuk olacağı öğrenildi.  Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ve kendine has üslubuyla fark yaratan sunucunun programdaki diyalogları şimdiden merak konusu oldu. Sunduğu yemek programlarına renk katan, gittiği her ildeki lezzetleri büyük bir keyifle test eden Ezgi Sertel’in yaşı, kariyeri, aslen nereli olduğu ve hakkındaki pek çok detay yeniden gündeme geldi. Peki, kısa süre önce Arka Sokaklar dizisinin komiseri Ozan Çobanoğlu’yla hayatını birleştiren Ezgi Sertel kimdir?

 EZGİ SERTEL KİMDİR?

Sunduğu yemek programlarıyla adeta bir fenomen haline gelen Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981 tarihinde Karabük, Safranbolu'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Safranbolu'da tamamlayan ünlü sunucu, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliğinde okudu ve 2004 yılında mezun oldu. Bir aile dostlarının klibinde oynadı ve bunu üzerine dizi teklifleri alarak kendini setlerde buldu. Ezgi ile Yaz Sabahı" programı ile tanınan Ezgi Sertel, "Tek Türkiye" adlı dizide Zeynep Öğretmen adlı karakteri canlandırdı. Daha önce 'Ezgi ile Şifalı Yemekler' adlı bir gezi ve yemek programı yapan Ezgi Sertel, Haber Türk ekranlarında "lezzet haritası" adlı tv programı yaptı

BAKMADAN GEÇME!