Eyyübiye Belediyesinden Abdulkadir Yüksel parkı

Güncelleme Tarihi:

Eyyübiye Belediyesinden Abdulkadir Yüksel parkı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 16:51

Eyyübiye Belediyesinden Abdulkadir Yüksel parkı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA,(DHA) - ŞANLIURFA'da Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Abdulkadir Yüksel parkı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katılımıyla hizmete açıldı.

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Topdağı mahallesinde yapımı tamamlanan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Şanlıurfalı Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel isminin verildiği park, bölge sakinlerinin hizmetine sunuldu. Mağaralar bölgesinde hayvancılıkla uğraşan vatandaşların hayvan atıklarını attıkları derenin ıslah edilip yeşil alana dönüştürüldüğü bölge, vatandaşların hizmetine sunuldu. Parkın açılışına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Abdulkadir Yüksel’in ailesi, Mahalle Muhtarları ve bölge sakinleri katıldı. Açılışta konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba,” İki sevincim var. Birincisi Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Bey’e. Vefasından dolayı yürekten teşekkür ediyorum. İki sevincim buraya yapılan hizmetler. Bu bölgeden akan hayvan atıkları direk Balıklıgöl’e akıyordu. Sizleri kutluyorum. Benim o zamanlar yapamadığımı siz yaptınız. Sizi yürekten kutluyorum. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, bu çocuklar geleceğimiz. Buralarda oturmak, buralara yaklaşmak mümkün değildi. Urfa insanı, çocuklarımız, kadınlarımız temizliği hak ediyor. Bu bağlamda da Mehmet Beyi tebrik ediyorum. Ben bir kez daha Sayın Başkanımızı emeği geçen ekibini yürekten kutluyorum. “dedi.

Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi;” Sayın Bakanım sizin zamanınızda birçok çalışmaya imza atıldı. Biz de göreve başladığımız andan itibaren Meclis Üyelerimiz ve ekibimizle beraber gerek sosyal alanda gerekse de fiziksel alanda birçok projeye imza atıyoruz 'dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!