Eyübiye'deki tapu sorunu çözülecek

Güncelleme Tarihi:

Eyübiyedeki tapu sorunu çözülecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 13:35

Eyübiye'deki tapu sorunu çözülecek

Haberin Devamı

ŞANLIURFA,(DHA) - ŞANLIURFA Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçede yaşanan tapu sorunun çözümü için çalışıldığını söyledi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Hayati Harrani Mahallesinde düzenlediği ev toplantısında vatandaşların sorunlarını dinledi. Mahalle sakinlerinin bir araya geldiği toplantıda Ekinci, vatandaşların taleplerini dinledi. Toplantıda en fazla tapu sorunun gündeme gelmesi üzerine Ekinci, bu sıkıntının kısa süre içinde tarihe karışacağını söyledi.
Mehmet Ekinci, vatandaşlarla bir araya gelip talepleri birinci ağızdan dinlemeyi sürdüreceklerini belirterek, " Vatandaşlarımızın bizlerden talepleri oluyor. Bizler de bu talepleri yerine getirmek ve talepleri birinci ağızdan dinlemek adına vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Belediye olarak şimdiye kadar yürüttüğümüz çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Mümkün mertebe vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu akşamki toplantıda da mahallelinin taleplerini dinledik. Vatandaşlarımız bizlerden tapu sorunu ile yüksek gerilim hatlarla ilgili talepleri oldu. Bunların en kısa sürede çözüme kavuşması için gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.  
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!