Eynal Kaplıcalarına sömestri ilgisi

Güncelleme Tarihi:

Eynal Kaplıcalarına sömestri ilgisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2017 09:30

Eynal Kaplıcalarına sömestri ilgisi

Haberin Devamı

KÜTAHYA'nın Simav İlçesi'ndeki şifalı sularıyla ünlü Eynal Kaplıcaları, okulların tatile girmesiyle başlayan 15 günlük sömestri tatilini geçirmek isteyenlerin yoğun ilgisini çekti.
Yılbaşında doluluk oranıyla tavan yapan Simav Eynal Kaplıcaları İşletmesi'nde, yarıyıl tatilinde de talep patlaması yaşandı. Sömestr tatili nedeniyle 800 yataklı Eynal Kaplıcaları'nda rezervasyonların günler öncesinden yapıldığını dile getiren İşletme Müdürü Cemil Baybuk, ilçenin kaplıca turizminde son yıllarda yaptığı ataklarla ülkede çekim merkezi haline dönüştüğünü söyledi.
Simav'ın Eynal Kaplıcasıyla markalaştığına vurgu yapan Baybuk, "Simav denilince ilk akla şifalı sularıyla, 14 çeşit hastalığa iyi gelen Eynal Kaplıcaları geliyor. Biz, içerdiği mineraller bakımından dünyanın en kaliteli kaplıca suyuna sahip olduğumuz için kendimizi şanslı görüyoruz. Müşterilerimize kaliteli sağlık hizmetini emsallerimize göre çok daha ucuza sunduğumuz için de tercih edildiğimizi biliyoruz. Üstelik kaplıcamızın bulunduğu alan da tam bir doğa harikası. Şifa ve tatili bir arada yakalamak isteyenler kaplıcamızı yaz kış demeden dolduruyor. Türkiye'nin dört bir yanından uzun yol kat ederek gelen müşterilerimizi yerimiz yok diyerek geri döndürmek bizi çok üzüyor. Mağdur olmamaları için gelmeden önce lütfen işletmemizi aramalarını istiyoruz" diye konuştu.
Baybuk, Eynal Kaplıcalarındaki dayalı döşeli 192 apart tarzı motellerde bir ailenin günlüğü 65 ile 90 TL arasında rahatça konaklama imkanı bulduğunu söyledi. Baybuk, bu yıl ki sömestri tatili için yer ayıran müşterileri arasında Uşaklıların başta geldiğini, bunu sırasıyla Bursa, Konya, İzmir ve İstanbullu müşterilerinin takip ettiğini söyledi.

Mehmet YENEN / SİMAV (Kütahya), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!