Eymir'de binleri buluşturan iftar yemeği

Güncelleme Tarihi:

Eymirde binleri buluşturan iftar yemeği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2017 11:10

Eymir'de binleri buluşturan iftar yemeği

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediyesi'nce geleneksel hale getirilerek bu kez  Eymir Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine binlerce vatandaş katıldı. Dev iftar sofrasında Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a, eşi Hatice Duruay, birim müdürleri ve meclis üyeleri de eşlik etti. İftar programında, semazen gösteri, tasavvuf müziği dinletisi ve çocuklar için Hacivat Karagöz gösterisi yapıldı.
Başkan Duruay ve eşi Hatice Duruay, iftar öncesi sofraları tek tek dolaşıp, vatandaşların ramazanlarını tebrik etti. Ayrıca mahalleli çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Duruay, çocukların isteği üzerine her biriyle fotoğraf çektirdi. Ramazan ayı deyince birlik, beraberlik ve hoşgörünün akla geldiğini belirten Başkan Duruay, "Bizlerde soframızda birliğimizi beraberliğimizi gösterme adına hep birlikte iftarımızı açtık" dedi.
YIL SONUNDA EYMİR AİLE YAŞAM MERKEZİ HİZMETİNİZDE
Eymir Mahallesi'nin en büyük sıkıntısını daha önce yaptıkları istişarelerde dile getirmiş olduklarını belirten Başkan Duruay, "Biz de burada Eymir Aile Yaşam Merkezi'nin temelini attık. Allah nasip ederse burayı bu senenin sonunda hizmete açacağız. A Blok İçerisinde havuz ve fitness merkezi, B Blok'ta düğün salonu, C Blok'ta ise derslikler, ofisler, sergi alanı, restoran ve kafeterya bulunacak" dedi. Duruay, Seğmenler, Eymir ve Şafak Mahallesi'nin hemen ortasına 117 dönümlük Şehir Parkı'nın bu bölge için önemli olduğuna da değinirken, "Gölbaşımızın gerçek manadaki ilk parkı Şehir Parkı'nda spor alanları, Gölbaşı'nda ilk defa olacak olan macera parkı, yaşlılar evi ve bol yeşil parkı olacak ve bu sene içerisinde hizmete açacağız" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!