Eylül ayında neler olacak

Astrolojik açıdan çok önemli işaretlerin oluştuğu eylül ayı, büyük değişimlerin meydana geleceğini gösteriyor.

Ayın yedisinde meydana gelen Ay Tutulması hem dünya, hem de Türkiye açısından bilinçaltında birikmiş isteklerin ortaya çıkacağını ve özgür duyguların uyanıp isyan, karışıklık ve halkın tepkisinin açığa çıkacağını gösteriyor.

Türkiye’nin yıldız haritasında gökyüzü tepe noktasını tetikleyen Ay Tutulması aynı zamanda Uranüs döngüsünü de harekete geçirecek. Böylece zirveyi etkileyen değiştirici olaylar açığa çıkacak. Aynı zamanda üst düzey yöneticiler arasında ortaya çıkabilecek çıkar çatışmalarının yanılgılara neden olabileceğini işaret eden gökyüzünün konumu önceden düşünülmemiş konuların olabileceğini gösteriyor.

Salgın hastalıklar dünyayı etkileyebilir ve endişelerin yarattığı karışıklık yanılgısının ortaya çıkmasına neden olabilir.

22 Eylül’de ise Güneş Tutulması olacak. Astrolojik açıdan bu tutulma mart ayındaki tutulma kadar etkili olmayacak fakat endişelerin büyüyeceğini ve gizli kalmış konuların ortaya çıkacağını gösteriyor. Özellikle eylülden itibaren altı aylık süreç içinde meydana gelen olayların son derece etkileyici ve çok önemli değişikliklere neden olabileceğini söylemek mümkün.

Eylül ayında meydana gelen olaylar hem finans sektöründe, hem de sağlık açısından endişe uyandıran durumların açığa çıkmasına neden olacak.

Yabancılarla ilişkiler ve kurulacak iş ortaklıkları hem hayal gücünü tetikleyecek, hem de ciddiye alınan işlerle ilgili sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Fantezilerin ciddiye alınacağını ve gerçekleştirmek için büyük bir gayret gösterileceğini işaret eden gökyüzünün konumu yanılgılardan kaynaklanabilecek kayıpların olabileceğini gösteriyor.

Geliştirilmiş tedbirleriniz bozulabilir. Aceleyle alınmış kararlar gruplar arasında çatışmalara neden olabileceği gibi gizli yürütülmüş işlerin ortaya çıkmasıyla da tartışmalara neden olabilir.

Sürprizlere dikkat

Karamsar duygular ve gizli isteklerin uyandırdığı karmaşık ruh hali öğle saatlerinde çözülmeye başlayacak. Ekip çalışmalarıyla ilgili ufak tefek sorunlar çıkabilir. Özellikle kritik fikirler, duyguların dalgalanmasına neden olabilir. Fakat tedbirli davranmak mümkün. Yabancılarla ilişkilerde ortaya çıkabilecek sürpriz gelişmeler ilginç ortaklıkların kurulmasına ve yaratıcı atılımlar yapılmasına neden olacak.
Yazarın Tüm Yazıları