Extra large ilişki

Boşanmak üzere mahkemelik olan Ivana-Yurdal Sert çifti, önceki akşam Reina’da dudak dudağaydı.

Haberin Devamı

Ivana Sert, eşinin eğlenceye başka kadınlarla devam etmesi hakkında soru soran muhabirlere verdiği yanıtla şaşırttı: “Eğer isterse, ben kendim de ayarlarım!”

Boşanma davaları yılan hikâyesine dönen işadamı Yurdal Sert ile eşi Ivana Sert, önceki akşam Reina’da pişti oldu. Ivana Sert, Sinem Yıldırım-Musa Aytun çiftiyle birlikte geldiği mekânda, Yurdal Sert’le karşılıklı localarda oturdu.
Kız arkadaşlarıyla eğlenen Yurdal Sert, gecenin ilerleyen saatlerinde kâğıt üzerinde hâlâ eşi olan Ivana Sert’in yanına gitti, ikili dans edip öpüşmeye başladı.
Bu tabloyla birlikte çiftin yeniden barıştığı düşünülürken, Yurdal Sert çıkışta konuyla ilgili sorulara “Tekrar birleşmemiz söz konusu olamaz” yanıtını verdi!
“Bizim bir oğlumuz var. Bu sebeple her zaman görüşmek zorundayız” diyen Ivana Sert de eşinin kendisiyle aynı mekânda başka kadınlarla eğlenmesiyle ilgili sorulara “Eğer isterse, ben kendim de ayarlarım” diye karşılık verdi.

Haberin Devamı

Türk yastıkları Paris'te

Ünlü modacı Rıfat Özbek, “Yastık by Rıfat Özbek” adlı markasıyla geçtiğimiz hafta Paris’te düzenlenen tasarım fuarı Maison&Objet’e damgasını vurdu. Dünyanın dört bir yanından gelen tasarımcıların çok özel tasarımlarını beğeniye sunduğu fuarda sergilenen Yastık by Rıfat Özbek 2013 Ikat Patchwork koleksiyonu, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Standı gezen ziyaretçiler, bol bol alışveriş yaptı.

‘Şefin mönüsü’ kitap oldu

Açıldığı günden itibaren İstanbul’un en popüler lezzet adresleri arasına giren Taksim’deki Mimolett Restoran’ın kitabı çıktı. Mekânın sahibi ve şefi Murat Bozok, en beğenilen yemeklerinin tariflerini anlattığı “Mimolett” adlı kitabında restoranın kuruluş öyküsüne ve gastronomi ile ilgili görüşlerine de yer verdi.

İstanbul’a demir attı

Yaz başında İtalya’dan aldığı teknesiyle güney sahillerini dolaşan, daha sonra da Bodrum ve Çeşme arasında mekik dokuyan Tunç Petrol’ün sahibi Dinçer Azaphan, İstanbul’a döndü. Tatile nokta koyan ve teknesini Ataköy Marina’ya demirleten Azaphan, yeniden işlerinin başına geçti.

Gazino günleri torunlarla geri döndü

Haberin Devamı

Bir dönem eğlence hayatına damga vuran gazinolar, KüçükÇiftlik Park’ta eski günlerine geri döndü. “KüçükÇiftlik Park Gazino Geceleri”, önceki akşam Bülent Ersoy ve Oya Aydoğan’la başladı. Gazino döneminin efsane isimlerinden Osman Kavran’ın torunları Naz ve Ece Kavran’ın düzenlediği geceler, 19 Eylül’de Seren Serengil ve Fedon’la devam edecek. Etkinlik kapsamında 3 Ekim’de Selami Şahin ve Yeliz, 9 Ekim’de de Hülya Avşar ve Fettah Can müzikseverlerle buluşacak.

Bebek’te şenlik var

Beşiktaş Belediyesi ve Bebekliler Derneği tarafından Bebek Parkı’nda organize edilen üç günlük “Bebek Şenliği” dün başladı. Etkinlikte gündüzleri Number One FM sponsorluğunda DJ’ler performans sergileyecek, akşamları da Bora Uzer, Özge Fışkın, Kenan Vural, Su Soley ve Rebel Moves konser verecek. Eğlence kapsamında yiyecek-içecek ve giysi stantları da kurulacak.

HITT eğlence

Haberin Devamı

İşletmeciliğini Eray Kılıç’ın yaptığı, Asmalımescit’te hizmet veren Hitt Pera’da perşembe partileri başladı. Ünlü radyocu Yasemin Şefik’in ev sahipliği yaptığı, her hafta ünlü bir ismin katılacağı “HittStar”adlı partilerin ilki önceki akşam yapıldı. Gece, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini de bir araya getirdi.

Büyük buluşma

Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden iki DJ, bu akşam 360istanbul Beyoğlu’nda DJ setinin başına geçecek. BeeGee ve Ahmet Şendil, sergileyecekleri performansla eğlence tutkunlarına unutamayacakları bir gece yaşatacak.

Yazarın Tüm Yazıları