EXPO 35. Yönetim Kurulu Toplantısı Ankara’da Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi:

EXPO 35. Yönetim Kurulu Toplantısı Ankara’da Gerçekleştirildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 16:03

EXPO 2016 ANTALYA AJANSI 35. YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ANKARA'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın 35’nci yönetim kurulu toplantısı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu başkanlığında Ankara’da yapıldı. Bakan Arzu, “41 ülkeye ulaşmış olmamız memnuniyet verici” dedi.
EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın 35’nci yönetim kurulu toplantısı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu başkanlığında gerçekleştirildi. Bakan Arzu, toplantı öncesi EXPO Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Antalya Valisi Muammer Türker ile çalışmalar hakkında kısa süreli bir görüşme yaptı. Ankara’daki yönetim kurulu toplantısında EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, ülke katılımları, sergi alanındaki proje ve çalışmalar hakkında kurul üyelerine detaylı bilgi sundu. Genel Sekreter Suiçmez, çalışmaların yürüyen takvimle eşzamanlı sürdüğünü belirtti.
Toplantı sonrası kısa bir değerlendirme yapan Bakan Kutbettin Arzu, 60 ülke ile de ayrıca irtibatın sürdüğünü belirterek, “41 ülkeye ulaşmış olmamız memnuniyet vericidir. 60 ülkeyle irtibatımız sürüyor. Önümüzdeki süreçte ülke katılım sayısının daha da artacağını umuyorum. En yüksek katılımlı EXPO’yu yapacağımıza inanıyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!