EXPO 2016'da sahne Soyman ve Yıldızdoğan'ın

Güncelleme Tarihi:

EXPO 2016da sahne Soyman ve Yıldızdoğanın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2016 13:27

EXPO 2016'da sahne Soyman ve Yıldızdoğan'ın

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - EXPO 2016 Antalya'nın yerli konser serisinde Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman ile Faik Öztürk, şarkıcı ve söz yazarı Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı. Sunuculuğunu, komedyen Sefa Doğanay'ın sunduğu konseri yaklaşık 5 bin kişi izledi.

Konserler serisinde dün gece, Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da Türk Sanat Müziği ve türkü rüzgarı esti. Gecenin sunuculuğunu üstlenen komedyen Sefa Doğanay, esprileri ile amfiyi dolduranları kahkahaya boğdu. 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında birinci olan ve en çok da sanatçı Yıldız Tilbe taklidiyle özdeşleşen Doğanay, bol bol alkış aldı. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği gecede sahneye çıkan Safiye Soyman ile Faik Öztürk, EXPO 2016 ziyaretçilerine keyifli bir konser verdi. Soyman ile Öztürk'ün tatlı atışmaları konsere renk kattı.

'ÖLÜRÜM TÜRKİYEM'İ COŞKUYLA SÖYLETTİ

1993 yılında söylediği 'Türkiyem' şarkısıyla hafızalarda yer eden söz yazarı, şair ve şarkıcı Mustafa Yıldızdoğan da büyük amfiyi dolduran izleyicileri türküleri ile mest etti. Türkiye için 15 Temmuz'un bir milat olduğunu söyleyen Yıldızdoğan, “Biz 30 yıldır bir Yörük kardeşiniz olarak 'Ölürüm Türkiyem' diyoruz" dedi. Ellerinde Türk bayrakları ile şarkılara eşlik eden yüzlerce Antalyalı 'Ölürüm Türkiyem'i hep bir ağızdan söyledi.

Sanatçılara EXPO 2016'nın sembol çiçeği şakayık takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!