EXPO 2016'da Işın Karaca ve Emre Altuğ'dan müzik ziyafeti

Güncelleme Tarihi:

EXPO 2016da Işın Karaca ve Emre Altuğdan müzik ziyafeti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2016 14:01

EXPO 2016'da Işın Karaca ve Emre Altuğ'dan müzik ziyafeti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRK pop müziğinin iki güçlü sesi Emre Altuğ ve Işın Karaca, EXPO 2016 Antalya Turkcell büyük amfi tiyatroda konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Altuğ ve Karaca, binlerce kişiye müzik ziyafeti sundu.

EXPO 2016 Antalya'ya yerli sanatçıların konserleri devam ediyor. Turkcell büyük amfi tiyatroda Alem FM programcılarından Hilal Özgani'nin sunumuyla renklenen gecede ilk olarak pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ sahne aldı. 'Çıta' isimli şarkısıyla konsere başlayan Altuğ, albümlerinde yer alan şarkıların yanı sıra başka sanatçılara ait şarkıları da seslendirdi.

Zaman zaman şarkılara gitarıyla eşlik eden Emre Altuğ, 'Hoşgeldin' adlı şarkısının nakaratını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Emre Altuğ, bu anları cep telefonuyla görüntüledi. Emre Altuğ hayranları konser boyunca sanatçının söylediği şarkılara eşlik etti. Konser sırasında Turkcell EXPO Kulesi'nden atılan havai fişekler de geceye renk kattı.

Emre Altuğ'un ardından sahneye çıkan Işın Karaca ise sesiyle büyüledi. Konsere 'Bir Garip Yolcu' isimli şarkıyla başlayan Karaca, siyah elbisesiyle de göz doldurdu. Işın Karaca'nın vokalisti Yonca Kocadağ ile yaptığı düet ise beğeniyle dinlendi. Sahnedeki enerjik performansıyla dikkat çeken Işın Karaca 'Sarışın' şarkısında ise davul şov yaptı. Büyük amfi tiyatroyu dolduran binlerce kişi Işın Karaca'ya konser boyunca eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!