Ewe Türkiye Grubu, Dünya Gaz Konferansı’nda İlgi Odağı Oldu

Güncelleme Tarihi:

Ewe Türkiye Grubu, Dünya Gaz Konferansı’nda İlgi Odağı Oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2015 12:34

TÜRKİYE ENERJİ SEKTÖRÜNÜN EN ÖNEMLİ OYUNCULARINDAN BİRİ OLAN EWE TURKEY HOLDİNG, AVRUPA’NIN EN ÖNEMLİ SEKTÖREL FAALİYETLERİNDEN BİRİ OLAN DÜNYA GAZ KONFERANSI İÇİN GRUP ŞİRKETLERİNİN YÖNETİCİ VE ÇALIŞANLARI İLE BİRLİKTE PARİS’E ÇIKARMA YAPTI.

Türkiye enerji sektörünün en önemli oyuncularından biri olan EWE Turkey Holding, Avrupa’nın en önemli sektörel faaliyetlerinden biri olan Dünya Gaz Konferansı için grup şirketlerinin yönetici ve çalışanları ile birlikte Paris’e çıkarma yaptı. Konferansa kalabalık bir ekip ile katılan EWE Turkey Holding, 3 günde 5 sunum yaparak, Avrupalı meslektaşlarından takdir topladı.
EWE Turkey Holding, grup şirketlerinin yönetici ve çalışanları ile birlikte haziran ayının ilk haftasında Paris’te 26’ıncısı düzenlenen ve dünya enerji devlerini buluşturan Dünya Gaz Konferansı’na katıldı. International Gas Union tarafından her 3 yılda bir gerçekleştirilen ve 100 ülkeden 4 binin üzerinde delege, 5 yüzün üzerinde konuşmacı ve teknik uzmanın katıldığı, WGF Dünya Gaz Konferansı’nda güncel ve geleceğe yönelik endüstriyel gelişmeler, dünya genelinde enerjinin izleyeceği yol, stratejik karar ve anlaşmaların masaya yatırıldı.
Enerji sektörünün en önemli konferans ve fuarlarından biri olan kabul edilen Dünya Gaz Konferansı’nda EWE Turkey Holding adına Kurumsal İletişim Müdürü Hande Erdener “Markalaşma Projesi” ile ilgili bir bir sunum yaparken, Yönetim Kurulu Ofis Müdürü Argun Karaçay, “Gelecek Nesil Müşteriler Arasında Doğal Gaz Bilincinin Geliştirilmesi” sunumunu paylaştı. EWE Enerji Portföy Yönetimi Müdürü Mehmet Fatih Bulut ise “Gelecekte Doğal Gaz Piyasalarında Depolama Tesisinin Kullanımı ve Doğru Yatırım Planlaması” başlıklı sunumunu katılımcılar ile paylaştı.
BURSAGAZ’IN SCADA SİSTEMİ AVRUPA’DA BEĞENİYLE KARŞILANDI
EWE Turkey Holding’in grup şirketlerinden biri olan Bursagaz’ın Genel Müdür Hakan Tola eşliğinde 9 kişilik bir ekiple katıldığı konferansta, SCADA ve Elektronik Bakım Mühendisi Osman Bozkurt, Bursa’nın doğal gaz dağıtım şebekesinde gerçekleştirilen deprem risk yönetim projesi ve bu kapsamda gerçekleştirilen erken uyarı ve erken kapatma sistemlerini anlatı. Bozkurt’un sunumu, Avrupalı meslektaşları tarafından ilgi ile dinlendi.
WGC Paris 015 Dünya Gaz Konferansı’nda Şebeke Kontrol ve Ölçüm Mühendisi Mustafa Özdemir de Bursagaz çalışanlarının işe girişinden itibaren hem kariyer hem de sosyal açıdan gelişimlerini sağlayan, bu gelişimlerini kariyer koçluk sistemi ve diğer uygulamalar ile destekleyen “Ömür Boyu İş gücü Yönetimi (Work Life Employment)” modelini sundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!