EVvel'in İstanbul'u...

Güncelleme Tarihi:

EVvelin İstanbulu...
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2015 16:59

EVvel İstanbul, evvel zamanların sıcaklığını ve samimiyetini mahallenize taşıyor.

Haberin Devamı

Evvel’den sokaklarda koşturup oynar, komşuların bahçesindeki meyve ağaçlarına dadanır hem meyve hem azar yedik. Çember, topaç çevirir, gazoz kapaklarını bile oyuncağa çevirirdik. Domates yemek için yazı bekler, kış için salça, konserve yapar, GDO deseler ‘gel dışarıda oturalım’ ın kısaltması zannederdik. Hava güzelse dışarıda oturur, çardaklarda hep beraber sohbet ederdik. Yazlık sinemalara gider, frigo-gazoz eşliğinde beyaz perdedekilerle birlikte güler, birlikte ağlardık. Birlikte yaşardık. Mahallede herkes birbirini tanır, komşuda pişen bize de düşerdi. Tabak geri boş verilmez, komşunun derdi varsa boşverilmezdi.

EVVEL’de de öyle... EVvel İstanbul evleri geleceğin konforunu tasarlarken mahalle kültürünü, çardakları, çocuk oyun alanlarını, semt pazarlarını, mahalle kahvelerini, açık hava sinemasını, piknikleri unutmadı. Koru Kahve Mahallesi’ni, Koru Çeşme Mahallesi’nden Bizim Sokak ile ayırdı. Başakşehir’de, teknolojinin sağlayabileceği tüm konforu evvelin değerleriyle birleştirdi. Çünkü dünden sevgiyle hatırladıklarımız yarına da kalmalı.

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Başakşehir’de yatırım fırsatını kaçırmayın. Başakşehir’in yükselen yıldızı Evvel İstanbul’da bütçenize uygun ödeme koşulları ve fiyat avantajlarıyla ev sahibi olmak çok kolay.

Detaylı bilgi için EVvel İstanbul satış ofislerini arayın; 0850 207 0 777


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!