Evsizler spor salonuna yerleşti

Güncelleme Tarihi:

Evsizler spor salonuna yerleşti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2002 18:13

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Acil Yardım ve Cankurtarma Müdürlüğü, son 2 günde, sokaklarda yaşayan 65 kişiyi, Alibeyköy`deki bir spor salonuna yerleştirdi.

Haberin Devamı

Acil Yardım ve Cankurtarma Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Yıldırım, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, sokaklarda yaşayanların korunabilmesi için başlattıkları çalışmanın aralıksız sürdüğünü anlattı.

Alibeyköy Tevfik Aydeniz Spor Salonu`nun evsizler için geçici barınak olarak tahsis edildiğini söyleyen Yıldırım, son 2 günde 65 evsiz kişiyi buraya getirdiklerini belirtti.

Bu kişilere yemek ve sağlık hizmeti de verildiğini anlatan Dr. Yıldırım, önemli sağlık sorunu bulunanları ise hastanelerde tedavi ettirdiklerini kaydetti.

Dr. Yıldırım, vatandaşlardan, sokaklarda yaşayanları ``0212 528 1010`` numaralı telefona bildirmelerini, ambulans gelinceye kadar da bu kişileri, mümkün olduğunca bulundukları yerde tutmalarını istedi.

Evsizleri korumak için yaptıkları çalışmanın 2 hafta önce başladığını hatırlatan Dr. Yıldırım, bu kişilerden 16`sının da halen Kayışdağı`ndaki Darülaceze tesislerinde bulunduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!