Evsiz kaldı, 7 aydır otomobilde yaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Evsiz kaldı, 7 aydır otomobilde yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2017 16:19

Geçirdiği iş kazası sonrası yürümekte zorluk çeken 78 yaşındaki Fuat İlhan, kirasını ödeyemediği için evinden oldu. İlhan 7 aydır sokaklarda yaşıyor. Geceleri Kızılay’da park halindeki otomobilde uyuyan İlhan yardım bekliyor.

Haberin Devamı

Fuat İlhan, 78 yaşında. 15 yıl önce eşini kaybetti, ardından işi sırasında kayan bir greyderin ayaklarının üzerinden geçmesi sonucu her iki ayağından yüzde 61 engelli kaldı. Yaşadığı evin kirasını ödeyemediği için evinden de olan Fuat İlhan, yaklaşık 7 aydır kendisine ait bir otomobilin içinde yaşam mücadelesi veriyor. İlhan yetkililerden yardım bekliyor. Çankaya Kumrular Caddesi’nde park halindeki otomobilda yatıp kalkan İlhan şunları söyledi:

İŞ KAZASI GEÇİRDİ

“Yemeğimi eş, dost ve tanıdıklarım karşılıyor. Kronik kalp hastasıyım. Prostat ve solunum sıkıntım var. Ayaklarımı da yaşadığım bir iş kazası nedeniyle tam olarak kullanamıyorum. En küçük oğlum ticaretle uğraşıyordu, ona kredi çektim, ödeyemedim. Kendisi mağdur oldu, beni de mağdur etti. Şimdi sokaklarda perişan kaldım. Devletimizden tek isteğim; bana TOKİ'den 1+1 daireyi makul taksitlerle verirlerse, ben de sokaklarda yaşamaktan kurtulurum" diyor.

BAKMADAN GEÇME!