Evlilik sinyalleri

Nermin Bezmen, eşi Pamir Bezmen’in vefatından sonra Yeşilçam’ın yakışıklılarından Tolga Savacı’yla sürpriz bir aşka yelken açmıştı.

Bezmen, bir röportajında Savacı için “Onunla konuşmaktan, gülmekten çok zevk alıyorum. İleride ne olur bilemem” demiş, Savacı da aşklarını “Biz birbirimize aşığız. Nermin’le birlikte olduğum için kendimi çok şanslı görüyorum” sözleriyle dile getirmişti. Duyduğuma göre Savacı, bir süre önce Bezmen’in evine taşınmış. Bezmen’in çocuklarının da sıcak baktığı bu ilişki, anlaşılan evliliğe doğru yol alıyor...

Vogue Almanya’ya kapak oldu

Hakaan adlı markasının ilk defilesini geçtiğimiz yıl şubat ayında Londra Moda Haftası’nda gerçekleştiren Hakan Yıldırım, dünyanın en prestijli moda ödülü ANDAM’ı kazanmıştı. Kate Moss, Eva Herzigova, Naomi Campbell, Reese Witherspoon, Lady Gaga, Madonna gibi dünyaca ünlü isimlerin de tasarımlarını tercih ettiği Yıldırım, Vogue Almanya’nın ocak sayısına kapak oldu. Mart ayında Paris Moda Haftası’nda gerçekleştireceği üçüncü resmi defilesinin hazırlıklarını sürdüren Hakan Yıldırım’a benden kocaman bir alkış!

Kippy’de şov yapacak

Tasarımcı Emre Ertürk, Paris Moda Haftası’nda da tanıttığı çanta ve aksesuvar koleksiyonunu, Arte Tahir’in işlettiği Etiler’deki Kippy adlı mekanda sergileyecek. “Beverly Hills Chihuahua 2” adlı Hollywood filminin tanıtım kampanyasında yer alan ve GrayStone Aviation Havayolları ile 2011 için anlaşma imzalayan Ertürk, bugünden itibaren üç gün boyunca, 16.00-20.30 saatleri arasında sürpriz bir gösteriyle tasarımlarını tanıtacak.

Eve paket

Bir dönem Kültür ve Turizm Bakanı olarak da görev yapan eski Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, politikaya veda ettikten sonra ortalarda görünmez olmuştu. Mumcu, geçtiğimiz gece Etiler’de görüntülendi. Eşi Işıl Mumcu ile Big Chefs’te akşam yemeği yiyen Mumcu, yemeğin kalanını evine götürmek için paket yaptırdı.

Ağaya özel yatak

Lüks araba tutkusuyla bilinen Ali Ağaoğlu, Vaniköy’deki yalısına aldığı yatak için de bir otomobil parası ödedi! Ünlü işadamı, İsveçli Hastens markası tarafından üretilen ve ‘dünyanın en özel yatağı’ diye lanse edilen ‘Vividus’ adlı yatağı tam 60 bin euro’ya satın aldı. Yoğun iş temposu nedeniyle çok yorulduğunu ve kendini ödüllendirmek için dünyanın en pahalı yatağını aldığını belirten Ağaoğlu, “Ne demişler, aslan yattığı yerden belli olur! Ben, yaşam kalitemi artıracak her şeye yatırım yaparım” dedi. Kraliyet ailelerinin tercih ettiği Vividus yatağı Brad Pitt, Angelina Jolie ve Tom Cruise gibi Hollywood yıldızları da kullanıyor. Bu yataklar, kişiye özel üretiliyor.

10 dilde merhaba

2009 yılında Zülfü Livaneli’nin sahnesine çıkararak “Yiğidim Aslanım” adlı eserini Kürtçe okuttuğu Züleyha, Livaneli’nin eserlerini 10 dilde yorumladığı “Merhaba” adlı bir albüm çıkarmıştı. Züleyha, albümün ilk konserini Jolly Joker Balans’ta verdi. Yoğun alkışlar eşliğinde sahneye çıkan genç şarkıcı, kısa bir teşekkür konuşmasından sonra Livaneli’nin eserlerini 10 farklı dilde seslendirdi.

Sarayda kalkan lezzetleri

Çırağan Sarayı’nın görkemli atmosferinde hizmet veren Tuğra Restoran, ocak ayı boyunca konuklarına Karadeniz’de avlanabilen en lezzetli balıklardan “kalkan”la yapılmış özel lezzetleri sunuyor. Şef Uğur Alparslan’ın kızartma, buğulama veya ızgara yöntemleriyle bambaşka lezzetlere bürüdüğü kalkanı tatmak için restoranda yerinizi ayırtın derim...

Yarın sahnede

Bülent Ortaçgil, yedi yıl aradan sonra “Sen” adlı albümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Sanatçı, yeni albümündeki şarkıları yarın akşam Caddebostan Kültür Merkezi’nde vereceği konserde canlı olarak seslendirecek.

Seksi müzik

Müziğini ‘seksi’ olarak tanımlayan Amerikalı DJ Scarlett Etienne, ilk kez İstanbullu müzikseverler ile buluşuyor. Etienne, yarın gece Indigo’da performans sergileyecek.
Yazarın Tüm Yazıları