Evlilik programları kötü kurgulanmış sit-com

Güncelleme Tarihi:

Evlilik programları kötü kurgulanmış sit-com
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 13:59

Usta sanatçı Nevra Serezli ve oğlu Murat Serezli Anneler Günü'nü Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nde kutladı.

Haberin Devamı

Önce Dağ 2 filmi ile gişede ardından da Savaşçı dizisiyle reytinglerde büyük başarı elde eden Murat Serezli, "Amerikan askerini oynar mısınız" sorusuna şöyle yanıt verdi: " Her oyuncunun hayalinde Amerika'da büyük yapımlarda oynamak yatar. Bir Amerikan askeri rolü geldiği zaman o filmin dünyaya ne mesaj verdiğine bakarım. Milyon dolarlara bile beni satın alamazlar. Ama o filmde benim inançlarıma aykırı bir şey yoksa, ulusumla, milliyetçiliğimle, inandığım değerlerle ilgili ters bir şey yoksa oyuncu her şeyi oynayabilmeli. Gay de oynayabilirim ama bu gay olduğum anlamına gelmez ya da bir filmde ülkenin düşmanını da oynayabilirim. Benim için filmin mesajı önemli."

ASKER İŞLERİNİN ÇIKIŞNA DAĞ 2'NİN GİŞESİ ETKEN OLDU
"Savaşçı dahil, ekrandaki askeri işlerin çıkışında, Dağ 2'nin gişe başarısının etken olduğunu düşünüyorum" diyen Murat Serezli, "Dağ 2 benim için kariyer tanımlayan bir rol oldu. Çok uzun süre hazırlandığım, her nefes alışına kadar özendiğim bir karakter. Atatürk ilkelerine bağlı, onurlu ve şerefli, kahraman komutan imgesini gururla oynadım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Evlilik programları kötü kurgulanmış sit-com

KADINLARDA BERGÜZAR VE BEREN

ERKEKLERDE KIVANÇ TATLITUĞ BİR NUMARA

Usta oyuncu en beğendiği oyuncuların başında Yıldız Kenter'i söyledi. Yeni jenerasyonda ise "Bergüzar Korel ve Beren Saat’i çok beğeniyorum. Erkeklerden ise Kıvanç Tatlıtuğ. Bir numara o... Yani Murat’tan sonra bir numara. Kıvanç’ı çok takdir ediyorum kendini çok geliştiriyor. Sinema ve ekrana çok yakışıyor" sözleriyle beğendiği isimleri sıraladı.

Murat Serezli ise aynı soruya, "Nur Sürer, Mehmet Özgür, Okan Yalabık, Berrak Tüzünataç ve Ozan Güven'in Masum ve Fi dizilerindeki performanslarını beğenerek izledim. Cem Yılmaz, Cengiz Bozkurt, Yılmaz Erdoğan, Guven Kıraç, Farah Zeynep Abdullah, Işıl Yücesoy ve Tülin Özen'i çok beğeniyorum" yanıtını verdi.

Evlilik programları kötü kurgulanmış sit-com

Haberin Devamı

ERKEKLERİ MUTLU ETMENİN YOLU

Bir hayranı Nevra Serezli'ye "Nasıl bir kayınvalidesiniz" diye sordu. Serezli de "Ben çok iyi bir kayınvalide olduğumu düşünüyorum. İşlerine karışmayan, çok fazla hayatlarına girmeyen ama çaktırmadan da fikrini söyleyen bir kayınvalideyim. Benim çok güzel bir gizleme taktiğim vardı. Bu sayede Metin’le de 45 sene evli kaldık. Her kararı Metin vermiş gibi gösterip aslında bütün kararları ben veriyordum. Erkekleri mutlu etmenin yolu bu" yanıtını verdi.

EVLİLİK PROGRAMLARI KÖTÜ KURGULANMIŞ SİT-COM

Son dönemde sürekli tartışılan evlilik programlarıyla ilgili görüşlerini açıklayan Nevra Serezli, "Bu tür programları çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Çünkü gerçekçiliğine inanmıyorum. Öyle bir yerde evlenip beraber olmaya hiç inanmıyorum. Kötü kurgulanmış sit-comlar diye düşünüyorum. Çok faydası olduğuna da inanmıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Evlilik programları kötü kurgulanmış sit-com

METİN EVLİLİK PROGRAMI İZLERDİ
Usta sanatçı merhum eşi Metin Serezli'nin evlilik programlarını izlediğini itiraf etti. Serezli, "Metin çok seyrederdi bu programları ilk başlarda. Ben de kızardım ona. Bana derdi ki “Farkında değilsin Türkiye’nin panoraması bu. Onun için seyrediyorum ve insan tiplemelerini hayalime atıyorum. Ben onları tiyatral figür olarak görüp beynime kazıyorum. Türkiye’yi anlatıyorlar bana” derdi" diye konuştu.

Evlilik programları kötü kurgulanmış sit-com

Benzin mi Dizel mi yoksa LPG mi? | Sarı Mikrofon

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!