Evlilik için onay çıktı

Modacı Dilek Hanif ile eski eşi Mehmet Hanif, 22 yıllık evliliklerini geçen yıl noktalamışlardı.

Haberin Devamı

Bu evlilikten iki kızı olan Dilek Hanım, boşanmadan birkaç ay sonra mobilyacı Ali Somer ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini genelde gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, geçtiğimiz hafta ilk kez Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix’yi birlikte izlerken objektiflere yakalandı. Dilek Hanım’ın fotoğrafları çekilirken sergilediği /images/100/0x0/55eb4bf2f018fbb8f8b81b07rahatlığa önce anlam verememiştim, ama sonra işin sırrını çözdüm. Dilek Hanif ile Ali Somer evlenmeye karar vermişler ve yakında nikah masasına oturmayı planlıyorlarmış. Evlilik için Hanif’in büyük kızı Dilhan’ın onayını almayı bekleyen çift, onay çıktıktan sonra saklanmaktan vazgeçmiş.

 

Haberin Devamı

Evlilik için onay çıktı

Aşkın ilk fotoğrafı

Jülide-Kahraman Sadıkoğlu çiftinin oğlu Kemal, üniversite yıllarında tanıştığı Yonca Berkman ile çok güzel bir aşk yaşıyor. Özel hayatlarıyla pek gündeme gelmeyen genç çifte geçen haftasonu Formula 1 Petrol Ofisi Grand Prix’ini izlemek için gittikleri İstanbul Park’ta rastladım. İlişkileriyle ilgili konuşmayı sevmeyen çift, hareketleriyle büyük aşklarını gözler önüne seriyorlardı. Hatta Yonca Hanım bir ara Sadıkoğlu’na öyle bir sarılıp öptü ki, bu kare kimsenin gözünden kaçmadı.

Eşini evde bıraktı/images/100/0x0/55eb4bf2f018fbb8f8b81b0b

Kayı Group, dünyanın sayılı konsept otellerinden biri olmaya aday Adam&Eve’i ekim ayı başında açıyor. Antalya-Belek’teki otelin Türkiye’de bir ilk olacağını söyleyen Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü’ye geçtiğimiz gece Sortie’de rastladım. Yanında eşi yoktu. Talha Bey partiye otelinin halkla ilişkiler müdürü Sedef Baran ve bir arkadaşıyla katılmıştı.

Evlilik için onay çıktı

Paris Hilton da onun müşterisi

Süzer Plaza’nın altındaki Red Room’un sahibi olan ve uzun zamandır Miami’de yaşayan Gökhan Yüzbaşıoğlu, Amerika’da Türkçe-İngilizce olarak yayınlanan "TurkofAmerica" adlı dergiye bir röportaj verdi. Yüzbaşıoğlu’ndan övgüyle bahseden dergi, Miami’de açtığı "Spy Lounge&Spy Bar"ın bir yıl içinde popüler olduğunu, Paris Hilton, Usher gibi isimlerin Miami’ye geldiklerinde buraya mutlaka uğradıklarını yazdı. Şu sıralar eşi Nurdan Hanım ve kızları Kayra ile İstanbul’da tatil yapan Gökhan Bey’in kazandığı bu başarıdan dolayı keyfi yerinde...

15 Eylül’de düğün var

Ağustos ayında sözlenen Tuğçe Eyilik ile Bülent Çavuşoğlu, 15 Eylül akşamı nikah masasına oturacak. Kandilli’deki Adile Sultan Sarayı’nda yapılacak düğün törenine 400 kişiyi davet edeceklerini söyleyen Eyilik, gelinliğini de İzmirli modacı Ahmet Eraslan’a hazırlatıyor. Duyduğuma göre düğün için fazla beklenmemesinin nedeni ise Çavuşoğlu ailesinin torun özlemiymiş...

Teklife cevap evet/images/100/0x0/55eb4bf2f018fbb8f8b81b0b

Aslıgül Atasagun bir yıldır Adnan Çebi ile aşk yaşıyor. Boşandığı eşinden iki çocuk sahibi olan Adnan Çebi, Levent’teki Mövenpick otelin sahibi bir inşaatçı. Atasagun’un annesi Nesligül Aksoy, kızının bir an önce evlenmesini ve torunlarını kucağına almak istediğini söylüyor. Son günlerde konuşulanlar Adnan Çebi’nin Aslıgül Atasagun’a evlilik teklifi ettiği ve bu teklife evet cevabı aldığı yönünde.

Evlilik için onay çıktı


Sezonu kapattı

Yaz aylarını annesi Güler Hanım’la birlikte Bodrum’daki evlerinde geçiren Müge Arnas, sezonu erken kapattı. Tatili bitirip İstanbul’a dönen Müge Hanım, haftasonunda Formula 1 Petrol Ofisi Grand Prix’ini izlemek için İstanbul Park’taydı. Babası Naim Arnas’ın Ferrari sahibi olmasının sağladığı avantajla yarışları özel locadan izleme fırsatı bulan Arnas, mini şortuyla da dikkat çekti.

Bu arkadaşlığın sonu ne olacak/images/100/0x0/55eb4bf2f018fbb8f8b81b11

Ayşe Hatun Önal, bir aydır Emir Baran ile gezip dolaşıyor. "Peki kim bu Emir" derseniz... Emir Baran genç bir işadamı... Miami, Paris ve İstanbul’da evleri var... Şişli’deki Nova Baran adlı iş merkezinin de sahibi. Spor arabalara tutkun... Sık sık da 2006 model Porsche 911 Cabriolet’si ile İstanbul caddelerinde boy gösteriyor. Gençlere yakın çevreler ise Baran’ın gönlünün bir başkasında olduğunu, ünlü modelle arkadaşlıktan öteye gitmeyeceğini söylüyorlar.

Yazarın Tüm Yazıları