Evlilik eskide kaldı

Ajda Pekkan, geçtiğimiz akşam Cihangir’deki Doğa Balık’ta Semiramis Pekkan ile yemek yedi. Mekandan tek başına ayrılan Pekkan, önümüzdeki yaz çıkarmayı planladığı albümünün çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Pekkan, ‘Nazan Öncel’le aramızda sorun yok. Her zaman arkadaşım. Bestelerini gerekirse alırım’ dedi. Okan Tapan’la iki yıldır beraber olan Pekkan, evlilikle ilgili soruya ise ‘Okan Bey’le böyle çok mutluyuz. Evlilik eskide kaldı. Evlilik çalışan insanlar için zor’ dedi.

Uzay partisi

İstanbul sosyetesinin uğrak mekanlarından Levent’deki Camelot Bar’da, ‘Uzay Partisi’ düzenlendi. Her hafta farklı bir partinin verildiği Camelot Bar’da önceki gece düzenlenen ‘Uzay Partisi’ne konuklar ilginç kostümlerle katıldı. Nilay Dorsa’nın DJ’lik yaptığı gecede, uzay kostümüyle barın üstünde dans eden dansçı kızlar ilgi çekti.

Gözyaşlarına engel olamadı

Seda Sayan’ın yeni albümü ‘Bebeğim’ müzik marketlerdeki yerini aldı. İlk klip de Mustafa Mayadağ yönetmenliğinde albümle aynı adı taşıyan ve albümün duygusal parçaları arasında yer alan ‘Bebeğim’e çekildi. 20 saatte tamamlanan çekimlerde Sayan, senaryoda böyle bir sahne bulunmamasına rağmen gözyaşlarını tutamadı. Bu beklenmedik gelişme üzerine Mayadağ, çekimlere bir saat ara verdi. Daha sonra usta yönetmen, Sayan’ı ikna ederek bu görüntülerin klipte yer almasını sağladı.

Beyoğlu kızı

Işıl Sarraf, sevgilisi Sinan Akıman’dan ayrıldıktan sonra Beyoğlu’nun müdavimi oldu. Bir gece Wanna’da, diğer gece özel partilerin yapıldığı Private Room ve 360 Derece’de görmek mümkün Sarraf’ı. Kural geçtiğimiz gece de değişmedi. Işıl Hanım, Beyoğlu’ndaki 360 Derece’ye tek başına geldi ve yine tek başına ayrıldı.

Yok öyle bir şey

Cem Yılmaz, geçtiğimiz gece Etiler’de bir büfede yemek yedi. İsmi son günlerde Özge Özberk’le yeniden anılmaya başlanan Yılmaz, ‘O haberler doğru değil. Özge Hanım’la sevgili değiliz. Yazan arkadaş herhalde DVD’den ‘G.O.R.A’yı izlemiş, onu gerçek sanıp haber yapmış. Benim sevgilim yok. Ben aslında işime aşığım’ dedi. Yılmaz, ‘CMYLMZ’ isimli gösterisinin gördüğü igiden çok memnun olduğunu belirtti.

Balayını ertelediler

Gazeteci Mesut Yar, inşaat mühendisi Hülya Sepken ile Swiss Otel, Naz Restaurant da yapılan sade bir törenle evlendi. Gazeteci dostları ile mutlu gününü paylaşan Mesut Yar’ı oyuncu İpek Tuzcuoğlu ve sevgilisi Hakan Yangın da yalnız bırakmadı. Çift Mesut Yar’ın işlerinin yoğunluğundan dolayı balaylarını yaz aylarında yapmaya karar verdi.

Dedikodu yaptılar

Geçtiğimiz gece bir davette karşılaşan Nursen Gündüz ve Feryal Gülman haftalardır konuşmamış, görüşmemişlerdi. İki eski dost hasretle kucaklaşıp aynı masayı paylaştı. Gece boyunca da bol bol dedikodu yaptılar.

Müslüm Baba’yı dinlediler

İstanbul’un entelektüel mekanlarından biri olan Arnavutköy Eylülist Bar’da sahneye çıkan Müslüm Gürses, hem sosyetik hayranları ile buluştu hem de konserlerinde görülemeyecek kadar şık kadınları efkarlandırdı. Bara girmesiyle alkış ve ıslık yağmuruna tutulan Gürses’in fanatik hayranları kadar entelektüel hayranlarının da olduğu böylece ortaya çıktı.

Dayanamadı eğlenceye gitti

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ta tinercilerin saldırısına uğrayan sunucu Seray Sever, önceki akşam İstiklal Caddesi’nde bir davetten çıkarken objektiflerimize yansıdı. Tinercilerin saldırısından bu yana psikolojisinin bozulduğunu ifade eden Sever, gazetecilere ‘Beni arabama kadar götürecekseniz size poz veririm. Umarım buralarda tinerci yoktur’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları