Evlilik çanları çalmaya başladı

Güncelleme Tarihi:

Evlilik çanları çalmaya başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2008 00:00

Ortak bir arkadaşlarının Roma’daki düğününe katılan Justin Timberlake ve Jessica Biel’in yakın zamanda evlenecekleri iddia ediliyor.

Son dönemde Hollywood magazin basınının en gözde konusu, Justin Timberlake ile Jessica Biel’in büyük aşkları... Ünlü çift hakkında her gün yeni bir haber çıkıyor. Tabii onlar da aşklarıyla bu haberleri doğruluyorlar. Justin ve Jessica’nın Roma tatili bunun en güzel örneği...

İkili daha birkaç gün önce Roma’daki bir restoranda yenen romantik akşam yemeğinin ardından sokak ortasında öpüşürken görüntülenmişti.

Bu romantik Roma tatilindeki en son gelişme ise evlilik iddialarını iyice artırdı. Justin ve Jessica, geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşları Beverly Mitchell’in düğüne katıldılar. Justin’in yakın bir arkadaşının The Enquirer’a verdiği habere göre ünlü çift de evlilik hazırlıklarına başlamış. Etraflarındaki yakınlarının sırayla evlenmesi üzerine Justin de artık harekete geçmiş.

Justin’in Roma’da yüzük alırken görüntülenmesi, "Justin evlenme teklifi mi edecek" sorusunu da gündeme getirdi. Kim bilir belki de Justin, sevgilisi için bestelediği ve yeni albümüne koyacağı şarkıyı ilk kez düğün töreninde söyler...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!