Evliliğimin neden bittiğini ben de bilmiyorum

Güncelleme Tarihi:

Evliliğimin neden bittiğini ben de bilmiyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2009 01:00

Sinemalarda ‘Kanal-i-zasyon’ filmi yeni vizyona giren Hakan Yılmaz ya da televizyon izleyicisinin tanımıyla ‘Yalancı Romantik’ adam Hakan Yılmaz, boşanmanın eşiğinde biri. Çocuğu doğduğunda “Niye daha önce baba olmadım?” diye hayıflanan, 100 tane kız babası olmasını arzulayan, titiz bir ev erkeği sayılan Yılmaz ile kahkaha dolu bir röportaj gerçekleştirdik

Haberin Devamı

BU MUTLULUK MAZİ OLDU (FOTO-GALERİ)   

Evlenince romantizm ölüyor mu?      

Aslında ölmemesi gerek. Bence ölmüyor ama ölenlere bakarsak demek ki, evlilikte aşk büyüsü yavaş yavaş kendini alışkanlığa, bildiğimiz o sevgiye ve yapamamazlığa döndükten sonra, demek ki romantizm bitiyor. Romantizm aşkla birlikte var olan bir şey.

Her gün birliktesiniz, yan yanasınız, sürpriz yapmaya bazen vaktiniz olmayabilir. Haftada iki-üç gün görüştüğünüz kız arkadaşınıza bazı planlar yapabilirsiniz, özleyebilirsiniz ama evlilikte bu pek olmuyor. Ben de çok uzun yıllar evli kaldım. Acayip birbirinize alışıyorsunuz, romantizmi düşünemiyorsunuz. Orada olduğunu biliyorsunuz. O da biliyor ki, kapıyı açacak sen içeri gireceksin. Romantizm şart aslında evliliklerde. Ben evliliğim boyunca eşime çok romantizm yaşattım.

Evliliğinizin bitme sebebi neydi?

Henüz resmen ayrılmadık, mahkeme sürüyor. Neden bittiğini inanın ben de bilmiyorum. Kendiliğinden bitti. Bazen biter ya, işte öyle!

Evden ayrıldıktan sonra ne hissettiniz?    

Hiçbir şey. Yalnız yaşıyorum ve ben yine hep evdeyim. Evliyken de çok fazla dışarı çıkmazdım. İlk başta yalnızlık insanı biraz sarsıyor. 12 yıllık evliydim. Alışkın olduğum bir düzen vardı. Her sabah birisiyle uyanıyorsunuz, bir çocuğunuz var, bir sürü alışkanlığınız var. Olabildiğince kızımı görebiliyorum ama bu ilk iki, üç ay yalnızlık biraz koydu diyebilirim. Hiç öyle güzel olmuyor başlarda. Ama insan da bazen yalnız kalmayı istiyor. Kafasını dinlemeyi, kendi kendine konuşmayı ya da hiç kimseyle konuşmamayı özlüyor. Bu bir süreç. İki, üç aydan sonra hayat rayına oturuyor. İş başa düşüyor. Her işi yapmaya alışıyorsunuz.

Haberin Devamı

Röportajın devamı Hafta Sonu dergisinin bu haftaki sayısında... 

Evliliğimin neden bittiğini ben de bilmiyorum
     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!