Evliliğe yönelik ambargom yok

Güncelleme Tarihi:

Evliliğe yönelik ambargom yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2010 10:59

Cem Yılmaz, Cine5’te yayınlanan “Sinema Meclisi” programında uzun bir aradan sonra özel hayatıyla ilgili ilk kez konuştu. Dört yıldır Cansu Dere ile birlikte olan ünlü komedyen, “Babam kadar başarılı baba olacağıma inandığım gün evlenirim. Evliliğe yönelik herhangi bir ambargom yok” dedi.

Haberin Devamı

CANSU DERE CEM YILMAZ FOTOĞRAFLARI 

Cine5’te Ali Murat Güven’in sunumuyla ekrana gelen “Sinema Meclisi” programına geçtiğimiz cumartesi Cem Yılmaz konuk oldu. Keyifli bir sohbetin gerçekleştiği programda ünlü komedyen yeni projeleri ve özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cansu Dere ile ilişkisi bir dargın bir barışık süren Yılmaz, evliliğe karşı olmadığını söyledi: “Harika bir aile ortamında yetiştim. Annem ve babam benim için çok iyi birer örnek oldu. Eğer babam kadar iyi bir baba olmayacaksam, buna kanaat getirmemişsem hiç evlenmem. Babalığı onun kadar iyi başarabileceğime inandığım gün ise basarım imzayı, evlenirim. Evliliğe yönelik herhangi bir ambargom yok, fakat babalık çok büyük sorumluluk.”
  
PARAYLA UĞRAŞTIM ÇÜNKÜ...   

Ünlü komedyen, Güven’in ‘Neden parayı ana mizah malzemesi olarak kullanıyorsunuz” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Kardeşlerim ve ben paranın çok da değer gören bir nesne olmadığı bir aile ortamında yetiştik. Babamdan çok saygı gördük biz. Bir şahsiyet gibi muamele gördük ve para ‘şahsiyet’ olmanın bir mütemmim cüz’ü değildi bizim için. Sonra gençliğimizde ‘Ben sizin için buradayım’ diyen ama tek ‘için’i bu olmayan bir çevreyle tanıştık. Tuhaf bir maddiyatçılık vardı etrafta. Bunun için parayla çok uğraştım.”

DEDEKTİF OLACAĞIM

Yılmaz programda Yavuz Turgul’un yönetmen koltuğunda oturduğu, başrolü şener şen ve Çetin Tekindor gibi usta isimlerle paylaştığı yeni filmi “Av Mevsimi” hakkında da ilk kez konuştu. Ünlü komedyen, aralık ayında vizyona girmesi beklenen filmdeki rolünü şöyle anlattı: “Filmde cinayet masası dedektifini canlandırıyorum. Burada bir polisi oynamak, benim bütünüyle tür değiştirdiğim, anlamına gelmiyor. Fakat komedinin dışındaki projelerde yer almak istediğim bir şeydi. Film, aralıkta vizyonda. Ortalığın kırılacağına inanıyorum. Bu film, 2010’un en büyük hadisesi olacak.”

HACCA GİTMEDİM

şovmen, hacca gittiğine dair çıkan haberlere de programda son noktayı koydu: “Bir şile bezinden entarim vardı. Hâlâ da onu ısıtıp ısıtıp veriyorlar. ışin tuhafı ben hacca gitmedim. Ama bir hacı fotoğrafına fotomontajla kafamı yerleştirdiler. Halbuki dindarım ya da değilim durumunda bırakılmaktan hoşlanmıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!