Evliliğe hazır değilim

Güncelleme Tarihi:

Evliliğe hazır değilim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2011 07:00

“O Ses Türkiye” ile yarışma jüriliği kariyerini başlatan Hadise, Hafta Sonu’nun yeni sayısına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, programını, Eurovision’u, konserlerini, aşk, evlilik ve annelik konularına bakışını anlattı.

Haberin Devamı

* “O Ses Türkiye” diyelim önce...      

- O ses... Evet, o ses benim takımımdan çıkacak inşallah! Bu konuda iddialıyım. Bu programda sadece yarışmacılar arasında değil, jüri üyeleri arasında da bir yarış var. Bu yarışmayı kazanacak olan kişinin koçu ben olmak isterim.

* Ekrana çok yakışıyorsun. Bundan önce de pek çok teklif gelmiştir mutlaka.

- Evet, daha önce de teklifler aldım. Ama bana ve sanatçı kimliğime uygun bir teklif gelmemişti. Acun bizi arayana kadar.

* Bekliyor muydun böyle bir teklifi?

- Ablam Hülya’ya daha önce “Acun ararsa teklifini mutlaka değerlendirelim” demiştim. Çünkü çok başarılı işlere imza atıyor.

* Sonra Acun Ilıcalı aradı...

- Evet, iyi ki böyle bir teklifte bulundu ve iyi ki ben bu programda olmayı kabul ettim.

* Yarışmacılar kadar jürinin kendi arasındaki diyaloglar da dikkat çekiyor.

- Ben sadece Mustafa’yla (Sandal) tanışıyordum. Murat Boz ve Hülya Avşar’la da çekimler başlamadan bir gün önce tanıştık. Üçünü de seviyorum. Hepimiz orada olmaktan mutluyuz.

SAHNEYE ÇIKTIĞIMDA CUMHURBAŞKANI BENİM

* Yarışma deyince aklıma 2003 yılında katıldığın “Pop Idol” geldi. Jüri koltuğunda otururken, geçmişi hatırladığın oluyor mu?

- “Pop Idol” elbette aklıma geliyor, duygulandığım anlar oluyor. Hiçbirimiz sahneye dönmeyince, fazla yorum yapmak istemiyorum. Çünkü bunun nasıl bir his olduğunu biliyorum. Orada öylece durmak, şarkı söyleyip seçilmemek...

* Sen de elenmiştin o yarışmada.

- Evet. Bu çok kötü bir his. Kaybedenlerin duygularını gerçekten çok iyi anlıyorum.

* Sahnede olmakla kamera önünde olmak arasında ne gibi farklar var?

- Sahnede cumhurbaşkanı benim! Ama o koltuktayken, sadece dört jüri üyesinden biriyim.

* Hangisi daha zor?

- Jüri üyesi olmak. Pek çok yeni ses dinliyorum, yorumlar yapıyorum. Böyle bir programın içinde olmak gerçekten büyük sorumluluk yüklüyor insana. Duygularımla, kanımla ve canımla oradayım. ınsanlar gerçek Hadise’yi tanımış oluyor.

EUROVISION’U BİZİM KADAR KONUŞAN YOK

* Gelelim Eurovision’a...

- Her sene Eurovision konusunda en çok haber yapan ülke bana göre Türkiye. Bu kadar çok haber yapmak zorunda mıyız?

* Bu yıl Hande Yener gitmek istiyor, TRT’nin Atiye’yi seçeceği söyleniyor. Gidecek olana tavsiyelerin ne olabilir?

- Benim yaptığım promosyonu bugüne kadar kimse yapmadı. Çok çalıştım ve çok zor bir dönemdi. Ağır bir promosyon dönemiydi. Çevremde doğru olmayan enerjiler olduğu için çok yoruldum, zorlandım. Çok şükür ilk beş içine girdim, dördüncü oldum. ıyi bir sonuçtu bu. Benim sağlığım da iyi değildi o dönemde. Gidecek olan kişiye tavsiyem; doğru bir ekip, doğru bir ajanda, doğru enerjiler. Bunlar olduktan sonra çalışmalar hep olumlu sonuç verir.

* Sen İngilizce, Fransızca, Flamanca, Almanca biliyorsun. Dilin de önemi büyük mü Eurovision’da?

- Önemli elbette. Çünkü şarkını farklı ülkelere tanıtacaksın. Bunu yapman için dil bilmen gerekiyor. Ben 15 ülkeyi gezdim, ülkemi anlattım öncelikle, şarkım ve Hadise sonra geldi.

ANNEM TORUN SEVMEK İSTİYOR

* Beste yapıyor, şarkı sözleri yazıyorsun. Nelerden ilham alıyorsun peki?

- Benim ilham perim yalnızken çıkar ortaya. Mesela, uçakta yalnız yolculuk yaparken beste yapabilirim. Geçenlerde uçakta iki beste yaptım zaten.

* Uçak korkun yok yani...

- Yok... O kadar çok uçtum ki, çok rahatım.

* Şarkı yazmak ve ilham deyince, akla aşk geliyor. Annen hâlâ “Ben ne zaman torun seveceğim?” diye soruyor mu?

- Evet. ıstiyor kadıncağız, her anne gibi. Üç kız, bir erkek çocuğu var. Geçenlerde bize şöyle bir şey dedi: “Neden her insan gibi normal bir iş seçmediniz? Akşam 18.00’de gelirdiniz, hep beraber yemek yerdik.” Onu anlıyorum tabii, torun istemek hakkı...

* Ne olacak peki?

- Önce erkek kardeşimiz Murat evlensin diyoruz. Elbette kısmet ama çok yoğunum ben. Evlilik, çocuk, eş, ev... Evliliğe de, anneliğe de henüz hazır değilim.

* Aşık olursan, o kişiyi hemen açıklar mısın?

- Açıklamam. En yakınlarım bilir elbette ama ortaya çıkana kadar açıklamam. Bu da benim özelimdir. Sadece “Mutluyum” derim o kadar.

* Şu anda mutlu musun?

- Sorduğun anlamda özel bir mutluluğum yok. Çünkü çok yoğunum.

Haberin Devamı

BENİM ENERJİMİ ALLAH VERİYOR

* Sahnede formda olmak için yaptığın özel şeyler var mı?

- Var elbette. Çok çalışmak, çok prova yapmak lazım. Bence her şeyin sırrı prova. Prova yapmazsam başarısız oluyorum. Sahnede hem şarkı söylüyor hem de dans ediyorum; iki zor olayı birden yapıyorum. Bunun için müthiş bir enerji gerekiyor.

* Bu enerji nereden geliyor?

- Benim enerjimi Allah veriyor, buna inanıyorum. Ancak hayatımda disiplinin önemi büyük.

Haberin Devamı

SEKSİ GÖRÜNMEK HOŞUMA GİDİYOR

* Seni seksi bulanların sayısı bir hayli fazla. Seksi görünmek hoşuna mı gidiyor?

- Elbette seksi görünmek hoşuma gidiyor. Ayrıca neden rahatsız olayım ki? Sadece dış görünüm olsa, başka bir şeyim olmasa tamam. Ancak ben bir sanatçıyım. Özellikle seksi görünmek gibi bir derdim de yok. Kendimi seviyorum, çekinmiyorum ve rahatım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!