Evli ve Öfkeli 29.bölüm fragmanında büyük şok

Güncelleme Tarihi:

Evli ve Öfkeli 29.bölüm fragmanında büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 07:27

Evli ve Öfkeli'nin son bölümünde neler oldu? Atv'nin sevilen dizisi Evli ve Öfkeli'nin 28. bölümü dün akşam yayınlandı. Murat ve Esra'yı gören Yıldırım ne yaptı? Murat, Yıldırım'ın arkasından çevirdiği dolapları görebilecek mi? Evli ve Öfkeli'nin son bölümü sizlerle. 

Haberin Devamı

Atv'nin sevilen dizisi Evli ve Öfkeli'nin son bölümü dün akşam yayınlandı. Mine, Cenk ile ilgili bazı düşüncelere kapılır fakat bunu paylaşmaz ve çözüm olarak başka yollara başvurur. Evli ve Öfkeli'nin son bölümünde yaşananları sizler için derledik. 

Evli ve Öfkeli'nin 28.bölümünde, Murat ve Esra, Yıldırım'a yakalandıklarından habersiz, birlikte geçirecekleri gece için plan yaparlar. Seray, Macit'in yeni ortağının İbrahim olduğunu öğrenince harekete geçerek Dilek'ten yardım ister.

Seray'ın tek derdi ise İbrahim değildir. Cihan ile Deniz'i yüzleştirerek ilişkilerini açığa çıkarmayı hedefler. Dilek, Tarık'a güvenmeyerek hata yaptığının farkındadır. Engin'e ve Merve'ye rağmen affedilmek için çabalar. Mine, Cenk'in yaşadığı hayattan bunaldığını düşünmektedir. Letafet'in verdiği akıl ile hiç olmadığı bir kadın gibi hareket etmeye başlar. Yıldırım, Murat'a dost gibi davranırken bir yandan da kuyusunu kazmaktadır.

EVLİ VE ÖFKELİ 29. BÖLÜM FRAGMANI

Evli ve Öfkeli Konusu: 

Dilek, Seray, Esra ve Mine; Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulurlar.

 

BAKMADAN GEÇME!