Evli ve Öfkeli dizisinin 26.bölümünde eğlenceli sahneler

Güncelleme Tarihi:

Evli ve Öfkeli dizisinin 26.bölümünde eğlenceli sahneler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 12:29

Evli ve Öfkeli 26. bölüm fragmanı yayınlandı ve yeni bölümde yaşanacaklar ortaya çıktı. Evli ve Öfkeli'nin yeni bölüm fragmanında Mine ve Cenk balayında pembe hayaller kurarken, Cenk'in ailesi de bir takım planlar yapıyor. Peki Evli ve Öfkeli 26.bölüme başka neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölüm detayları

Haberin Devamı

Evli ve Öfkeli dizisinin yeni bölüm fragmanında yine eğlenceli sahneler var. Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen dizi bu hafta da çok eğlendirecek. Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenk'in ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır. İşte Evli ve Öfkeli'de bu hafta yaşanacaklar.


Evli ve Öfkeli son bölümde yaşanacaklar: Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenk'in ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır. Esra ve Murat müfettiş yüzünden ilişkilerinin başında gerilmişlerdir. Birbirlerine tekrarlanmaması için söz verirken yeni maceralara yol aldıklarından habersizdirler. Deniz sayesinde Cihan'a gelen single teklifi, Seray'ın her şeyi yanlış değerlendirmesiyle sonuçlanır. Tarık, Merve ile yaşadıklarından oldukça üzgündür. Tarık, Dilek ile ilgili kararını açıklamak için Merve'nin okuluna gider ancak Merve'nin herkesi ayağa kaldıracak başka bir sürprizi vardır.

Haberin Devamı

Yeni bölüme Esra ve Murat'ın yaşadıkları damga vuracak. Esra ve Murat'ın kavuşmasıyla herkes mutludur ancak gelen haber bomba etkisi yaratır. Tarık, Dilek'e yapacağı sürpriz için hazırlanırken Merve'nin de Tarık'a bir sürprizi vardır. Seray, başına geleceklerden habersiz, işi aldığı için heyecanlıdır. Coşku ve Deniz arasındaki yakınlaşma ise gizli gizli ilerlemektedir. Esra ve Murat şubede uygulamak için aldıkları karar yüzünden gerginken başka bir telaşın içinde bulurlar kendilerini; müfettiş gelmektedir. Mine ve Cenk ise çeyiz alışverişinde iki teyze arasında kalıp bunalınca Mine herkesten gizli büyük bir karar alır.

EVLİ VE ÖFKELİ'DE NELER OLMUŞTU?

Esra ve Murat'ın kavuşmasıyla herkes mutludur ancak gelen haber bomba etkisi yaratır. Tarık, Dilek'e yapacağı sürpriz için hazırlanırken Merve'nin de Tarık'a bir sürprizi vardır. Seray, başına geleceklerden habersiz, işi aldığı için heyecanlıdır. Coşku ve Deniz arasındaki yakınlaşma ise gizli gizli ilerlemektedir. Esra ve Murat şubede uygulamak için aldıkları karar yüzünden gerginken başka bir telaşın içinde bulurlar kendilerini; müfettiş gelmektedir. Mine ve Cenk ise çeyiz alışverişinde iki teyze arasında kalıp bunalınca Mine herkesten gizli büyük bir karar alır.

Haberin Devamı

Letafet teyzenin gelişi Mine ve Dilek'in düzenini değiştirir, iki kardeşi türlü oyunlar oynamaya mecbur eder. Bu mecburiyet karşısında Tarık ve Cenk'i zorlu bir sınav beklemektedir. Seray'ın işi alma ve Coşku'yu etkileme azmi, ummadığı hadiselere yol açarak iyice çıkmaza girmesine neden olur. Her şeyi öğrenen Didem, Esra ile yüzleşir.

EVLİ VE ÖFKELİ'NİN OYUNCULARI

Birce Akalay (Esra)

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı… Cihan'la evli.

Ebru Cündübeyoğlu (Seray)

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)

Haberin Devamı

Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

Ayça Erturan (Dilek)

Engin'in karısı, Merve'nin annesi… Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını… Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Sarp Akkaya (Murat)

Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Serkan Altunorak (Tarık)

Ünlülerin spor eğitmeni… Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!