Evlenmiş ama gelinlik giymemiştim

RUMUZ: HÜZÜN

Çok ilginç bir rüya gördüm. Rüyamda evlenmişim ve üzerinden biraz zaman geçmiş. Ancak evlenirken gelinlik giymemiştim ve bu yüzden çok hüzünlüydüm. Bunun anlamı nedir acaba? Umarım bana yardımcı olabilirsiniz?



Yorum:
Rüyada kişinin (bekar olanlar) evlendiğini görmesi, bilinçaltı evlilik istekleri veya düzenli ilişki arayışıyla ilişkilendirilir. Gelinlik ise, kişinin evlilik isteği ya da ilişki ihtiyacı ile özgürlüğü arasında seçim yapamayan ruh halinin yansımasıdır. Sizin rüyanızda gelinlik giymeden evlendiğinizi görmeniz, bağımsız bir ilişkinin varlığını veya ihtiyacını gösteriyor sanırım.

Bilinçaltı olarak evliliğe taşımak istediğiniz bir ilişkiniz veya tam tersi, evliliğe gittiğini fark ettiğiniz bir ilişkinizle ilgili endişeleriniz, rüyanıza bu şekilde yansımış olabilir. Bir diğer yorum, ilişkiye girerseniz ciddi bir geleceği olmayacağını düşündüğünüz bir kişinin hayatınızdaki varlığı bu şekilde düşüncelere neden olmuş da olabilir. Evliyseniz ve böyle bir rüya gördüyseniz, rüyanız, bilinçaltı beklentileriniz ve dış dünyanın sizden bekledikleri arasında sıkışıp kaldığınızı gösteriyor.

Boşandığım eşimi gördüm

RUMUZ: ESKİ EŞ

Yıllarca önce boşandığım eşimi gördüm rüyamda, iki gömleğimi verdi bana. Belki başka şeyler de oldu ama hatırlamıyorum. Gerçekten eşimi sevmiştim, ama boşandık.



Yorum: Rüyada görülen gömlek, doğru hareket ve yerinde eylem anlamına gelir. Ayrıldığınız eşinizin size getirdiği gömlekler, boşanmakla doğru karar verdiğinizi ya da şu an sürdürdüğünüz yaşantınızda doğru yolda olduğunuzu düşündüğünüzü veya eşinizin böyle düşündüğüne dair fikirleriniz olduğunu gösteriyor olabilir. Ya da tamamen farklı şekilde, aranızda artık hiçbir bağın kalmadığını düşünmenize neden olan gelişmeler, rüyanızda, eşinizin size getirdiği gömleklerle kendini ifade etmiş olabilir. Öyle ya da böyle bu ilişki sona ermiş.

Rüyanızdaki kısa ve net anlatım, bana olayları karmaşık hale getirmeyen yapıda birisi olduğunuzu düşündürdü. Aynı yaşam felsefesiyle, artık önünüze bakmanız aklınızdaki son düşünceleri temizleyecektir.
Yazarın Tüm Yazıları