Evlenmek istiyorum

Serdar Ortaç, bayramın son günü Antalya’daki Sungate Port Royal Otel’de sahne aldı.

Mart ayında piyasaya çıkacak olan yeni albümünden iki şarkı okuyarak hayranlarına jest yapan Ortaç, program öncesi ise basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Albümümü 16 Şubat’a yetiştirmek için durmadan çalıştım. Ama yeni şarkılar eklendiği için piyasaya çıkması sanırım mart ayını bulacak" diyen Ortaç, Metin Arolat’ın bir röportajında "Serdar Ortaç evlenemez" demesine şaşırdığını da belirtti: "Evlenmeyi çok istiyorum. Hatta tanıştığım arkadaşlara artık hep o gözle bakıyorum" dedi.

Cihan’la aynı projede buluşabiliriz

Türkan Şoray, geçtiğimiz gün Arnavutköy’deki Vira adlı balıkçıda yazar Selim İleri ile buluştu. İleri ile yemek yiyen Şoray, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlarken de eski eşi Cihan Ünal’la herhangi bir projede birlikte çalışabileceklerini söyledi. Bir dizi ya da filmde eski eşiyle rol almakta sakınca görmediğini söyleyen oyuncu, ardından otomobiline binerek evinin yolunu tuttu.

Red Room’da zenne gecesi

Red Room önceki gece Berna Öztürk’ün çaldığı şarkılarla inledi. Asıl sürpriz ise ilerleyen saatlerde şova başlayan zenne yani erkek oryantaldi... Kıvrak figürlerine Berna Öztürk’ün bile ayak uydurmakta zorluk çektiği zennenin şovuna özellikle kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Durmak bilmiyor

Demet Akalın, yılbaşı gecesi Ankara’da program yapmıştı. Bayramda Bolu Kartepe’de sevgilisi Oğuz Kayhan’la tatil yapan şarkıcı, İstanbul’a döner dönmez yeniden işleri ele aldı ve önceki gece Etiler Keops’ta sahneye çıktı. Saç şeklini değiştiren Akalın, seksi elbisesiyle kulaklara olduğu kadar göze de hitap ediyordu.

2006 planında bebek var

Tuncer Can ile Melisa Yüncü, yıldırım aşk yaşamış ve dört yıl önce apar topar nikah masasına oturmuşlardı. Aşkları ilk günkü gibi devam eden çift, sonunda aileyi genişletmek gerektiği kanısına vardı. Bu yıl yeni evlerine taşınıp bebek sahibi olmak isteyen ikili, her an yakınlarına müjdeli haberi verebilir. Bu arada Tuncer Bey’in giderek büyüyek çocuk sevgisi, ailenin diğer fertlerine de sıçramak üzere! Çünkü Can, bir süredir kardeşi Sencer’e, vakit kaybetmeden evlenip baba olmasını istediğini söyleyip duruyormuş.
Yazarın Tüm Yazıları