Evlenirsem sakın şaşırmayın

Güncelleme Tarihi:

Evlenirsem sakın şaşırmayın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2007 15:50

"Benim haberim olmadan ben sözlenip nişanlanıyorum.Evli olduğumu duyarsanız sakın şaşırmayın"

Haberin Devamı

Bir kaç haftadır bazı gazetelerde Tuğba Özay sözlendi, nişanlandı, yakında nikah var sevgilisinden dayak yedi, gibi haberleri sıkça yer aldı. Bu haberlerin içyüzünü doğru ve tek ağızdan  haberlerin kahramanı Tuğba Özay anlattı.

Ünü yurt dışına taşmış, İngilizlerin dünyaca ünlü BBC televizyonuna belgesel olmuş top model Özay, bakın neler anlattı. " Valla Uğur ben bile kendime şaşırmaya başladım, ben yeri geliyor haftalardır evime uğramıyorum kıyafetlerimi bile bazen arabamda değiştiriyorum, bir gün içinde kaç insan üç dört şehir dolaşır ben dolaşıyorum, ailemin ve sevdiklerimin yüzüne bile bazen hasret kalıyorum. Nasıl çalıştığımı sen biliyorsun, ben yoğun tempoda çalışırken nasıl sevgilim olsun?"

Evlenirsem sakın şaşırmayın
Dayak yemem iyi dayak atarım

Haberin Devamı

"Deli gibi işten işe koşuşturan bir bayanla hangi erkek birlikte olmak ister. Zaten benim aşktan yana şansım yok, hatta aşk bana yaramıyor. Ben bunları yaşarken hergün gazetelerde benim sözlenip nişanlandığım, dayak yediğim haberleri çıkıyor. Birgün evlendiğimi okursanız sakın şaşırmayın, ama emin olsunlar ki,  sözlendiğimden ve nişanlandığımdan nasıl haberim olmadıysa, evlendiğimden de haberim olmayacak. Haberlere yalan demek istemiyorum, çünkü haberi yapanlar benim arkadaşlarım ve ben yalan dersem onlara ayıp etmiş olurum. Onlardan tek ricam bana sorsunlar doğru mudur değil midir diye, ondan sonra ne isterlerse yazsınlar. Ayrıca ben kimseden dayak yemem, çok iyi dayak atarım beni yakından tanıyanlar iyi bilirler dayak yemeyeceğimi. Benim de sevgilim olsun hiç demedim çünkü öyle derdim yok, her bayan gibi ben de beyaz gelinlik giymek isterim, hayırlısı neyse o olsun" İşte ünlü top model'in bize özel açıklamaları böyleydi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!