Evleneceksen Gel’de damat adayı stüdyodan zorla çıkarıldı!

Güncelleme Tarihi:

Evleneceksen Gel’de damat adayı stüdyodan zorla çıkarıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2016 17:47

Evleneceksen Gel adlı izdivaç programında bir damat adayı stüdyodan zorla çıkartıldı. Bir türlü başedilemeyen damat adayı, sonunda Uğur Arslan tarafından tutularak stüdyodan çıkarıldı. Stüdyodan çıkarılırken dahi konuşmaya devam eden aday, izleyenleri şaşırttı ve gülümsetti. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın yaptığı Evleneceksen Gel isimli izdivaç programında, komik anlar yaşandı. Programda evlenmek için bulunan ve aşık olacağı bir gelin adayının gelmesini bekleyen Ağrı’lı Mehmet, programda sıranın kendisinde olmamasına rağmen konuşmaya devam etti.

Taliplerini çağıran Mehmet, konuyu o kadar uzattı ki, Seda Sayan, “Zapdedemiyoruz” dedi. Uğur Arslan Mehmet’in hala daha konuşmaya devam etmesi ve bir türlü stüdyodan çıkmaması üzerine kolundan tutarak stüdyodan çıkardı. Ağrı’lı Mehmet çıkarken dahi konuşmaya devam etti. Bu anlar izleyenleri güldürdü.

Evleneceksen Gel’de damat adayı stüdyodan zorla çıkarıldı

Uğur Arslan Kimdir?

Haberin Devamı

Uğur Arslan, 3 Ağustos 1972 yılında İstanbul’ da dünyaya geldi. İstanbul’ un Karagümrük semtinde bulunan Muallim Naci İlköğretim Okulu’ nda ilkokula başlamıştır.İlkokul yıllarında tiyatroya karşı ilgi duymaya başlayan Arslan, daha küçük yaşlarda tiyatrolarda rol almaya başlamıştır. Şarkıcılık ve sunuculuk yapan Uğur Arslan, şu an Evleneceksen Gel isimli izdivaç programında Seda Sayan ile birlikte sunuculuk yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!