Evleneceklere başucu kitabı

Güncelleme Tarihi:

Evleneceklere başucu kitabı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2016 09:57

Evleneceklere başucu kitabı

Haberin Devamı

İzmirli Uzman Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı Ferhan Bıçakçılar, evlilik ilişkilerine günümüz penceresinden bakan ve sorunlara pratik çözümler üreten çalışmakını kitap haline getirdi.
Ferhan Bıçakçılar'ın evli ya da evlenmek üzere olan çiftlere rehber niteliğinde hazırladığı "Geçinmeye Niyetin Var Mı?" isimli kitabı GOA Yayınları'ndan çıktı. 23 yıllık bir terapist olarak danışanlarıyla yaptığı seanslarda uygulama fırsatı bulduğu, başarıya ulaşmış teknikler ile geliştirdiği düşünce ve önerilerini kitap olarak bir araya getirdiğini vurgulayan Bıçakçılar, "Bu kitapta çiftler, evliliğin temel felsefesiyle bütünleşmiş iyileştirme tekniklerini öğrenecek ve etkin şekilde kullanabilme becerisi kazanacaklar" dedi.
Bıçakçılar; "Eğer geçinmeye niyetiniz yoksa kadın erkek ilişkisi dünyanın en zor ilişkisi olabilir. İki farklı mizaç, iki farklı beklenti, iki farklı yaşanmışlık, iki farklı ailenin büyüttüğü çocuklar. Hadi hepsi oldu da iki farklı cinsiyet; biri kadın, biri erkek ve farklı yollara gitmekte olan iki değişik hormonal yapı. Bu kadar farklılık arasında bir arada olup problem yaşamamak mümkün değil, yeter ki geçinmeye niyetiniz olsun" şeklinde konuştu.
Evliliğin iyileştirilebileceğini ve güçlendirilebileceğini vurgulayan Bıçakçılar kitabında, sosyal medyanın evliliğe etkisinden, evlilik sözleşmelerine, evlilikte içi iletişimden cinselliğe varıncaya kadar birçok farklı noktaya da yer veriyor.
İZMİR (DHA)
FOTO
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!