Evlat Kokusu 8. yeni bölüm fragmanında Zeyno ve Aslan yakınlaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Evlat Kokusu 8. yeni bölüm fragmanında Zeyno ve Aslan yakınlaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 13:32

Evlat Kokusu dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam yayınlanacak olan Evlat Kokusu 8. bölümünde Çınar'ın öz babasını Zeyno'yu sıkıştırırken yakalayan Aslan, müdahale ediyor. Zeyno ve Aslan arasında samimi bir yakınlaşma başlıyor. İşte, Evlat Kokusu 8. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Evlat Kokusu yayınlanan 8. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Evlat Kokusu yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Çınar'ın öz babası Yusuf'un ifadesi her şeyi alt üst ediyor. İşte, Evlat Kokusu yeni bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Mahkeme sırısaında ortaya çıkan Çınar'ın öz babası ise, Zeyno'ya baskıcı tavrı ile istediklerini yaptırmak için zorlar. Zeyno'nun boğazına sarılmış tehdit ederken, Aslan içeri girer ve elinden kurtarır. Zümrüt, Aslan ile olan evliliğini kurtarmak ve Çınar'ı kazanmak için planlar yapar. Hünkar Hanım ise, ailesinin düzeni bozan Zeyno'ya karşı Zümrüt'ü doldurmaya devam etmektedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zümrüt ile Zeyno’yu karşı karşıya getiren Serdar, Çınar’ı Zeyno’ya vereceğini söyler. Zümrüt ise ağabeyi Serdar’ın bu planına şiddetle karşı çıkar. Zeyno ile Serdar arasında gerilim tırmanırken Aslan olaya müdahale eder. Aslan artık en büyük düşmanının Serdar olduğunun farkındadır.

Çocukları da alarak bir arkadaşının evine yerleşen Zümrüt köşke geri dönmemeye ve Aslan’dan boşanmaya kararlıdır. Zeyno’yla gittikçe daha fazla yakınlaşan Aslan ise bir tartışma anında duygularını Zeyno’ya itiraf eder. Çınar’ın velayet davasının görüleceği gün gelir. Ancak ortada ne Çınar ne de Zümrüt vardır. Zümrüt’ün çocuklarla birlikte yurt dışına çıkacağını öğrenen Aslan, havalimanından eli boş döner. Elinde DNA raporu olan Zeyno bu davayı kazanacağından emindir ancak beklenmedik bir kişinin tanıklığı olayın bütün seyrini değiştirir. 

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!