Evlat Kokusu 7. yeni bölüm 2. fragmanında Çınar kaçırılıyor

Güncelleme Tarihi:

Evlat Kokusu 7. yeni bölüm 2. fragmanında Çınar kaçırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 12:21

Evlat Kokusu dizisinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Kanal D'nin duygu yüklü dizisi Evlat Kokusu'nun 7. bölümünde Çınar, uçak ile uzaklara kaçırılıyor! Zeynep, Çınar'ı tamamen kayıp mı ediyor? Çocukları da alarak bir arkadaşının evine yerleşen Zümrüt ise Çınar'dan boşanmak için harekete geçiyor. Peki, yeni bölümde başka neler olacak? İşte, Evlat Kokusu 7. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Evlat Kokusu yayınlanan 7. bölüm fragmanıyla izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşatmayı hedefliyor. Kanal D ekranlarının nefes kesen dizileri arasında yerini alan Evlat Kokusu yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde davanın seyri değişiyor ve Zümrüt boşanma kararı alıyor. İşte, Evlat Kokusu 7. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Zümrüt ile Zeyno’yu karşı karşıya getiren Serdar, Çınar’ı Zeyno’ya vereceğini söyler. Zümrüt ise ağabeyi Serdar’ın bu planına şiddetle karşı çıkar. Zeyno ile Serdar arasında gerilim tırmanırken Aslan olaya müdahale eder. Aslan artık en büyük düşmanının Serdar olduğunun farkındadır.

Çocukları da alarak bir arkadaşının evine yerleşen Zümrüt köşke geri dönmemeye ve Aslan’dan boşanmaya kararlıdır. Zeyno’yla gittikçe daha fazla yakınlaşan Aslan ise bir tartışma anında duygularını Zeyno’ya itiraf eder. Çınar’ın velayet davasının görüleceği gün gelir. Ancak ortada ne Çınar ne de Zümrüt vardır. Zümrüt’ün çocuklarla birlikte yurt dışına çıkacağını öğrenen Aslan, havalimanından eli boş döner. Elinde DNA raporu olan Zeyno bu davayı kazanacağından emindir ancak beklenmedik bir kişinin tanıklığı olayın bütün seyrini değiştirir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Çınar’ın doğum günü partisi, patlayan silah sesi ile birlikte kana bulanır. Tetikçinin kurşunu, Çınar’ı korumak için hamle yapan Zeyno’ya isabet eder. Aslan, tüm ailesini tehlikeye atan bu saldırının hesabını sormak üzere harekete geçer.

Zeyno’nun velayet davasını üstlenen Av. Leyla, şoke edici bir gelişmeyle karşı karşıya kalır. Akbaşlar’ı karşısına alan Zeyno’ya karşı, gizli eller çoktan devreye girmiştir. Zeyno ile Aslan’ın Çınar’la birlikte dağ evinde geçirdikleri bir gece Zümrüt’ün sabrını taşırır. 

Cevahir’le, Iraklılar’la yaptığı anlaşma nedeniyle karşı karşıya gelen Serdar, yukarıdan gelen bir emir ile saf değiştirir. Artık Aslan ve Hünkar’ın karşısında, Cevahir’in yanındadır Serdar. Güçler dengesindeki bu değişiklik Akbaşlar kadar, Zeyno’yu da etkileyecektir. Öte yandan, Aslan’la aralarında sorunlar yaşayan Zümrüt de önemli bir karar alır.

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!