Evlat Kokusu dizisinin yeni bölümü ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Evlat Kokusu dizisinin yeni bölümü ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 12:22

Evlat Kokusu 6. bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han ve Yeşim Salkım'ın başrollerini paylaştığı Evlat Kokusu dizisinin bu hafta yayınlanmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Peki, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Aslan'ı bekleyen tehlike ne? İşte, Evlat Kokusu dizisinin fragmanı ve yayın tarihi!

Haberin Devamı

Evlat Kokusu dizisinin dün yayınlanması gereken 6. bölümü izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında çarşamba akşamı yayınlanan Evlat Kokusu dizisi yayın akışından çıkartıldı. İzleyiciler, sevilen dizi Evlat Kokusu'nun yayın akışından neden çıkartıldığı hakkında aramalara başladılar. Diziseverler, Evlat Kokusu bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? gibi aramalara yoğun ilgi gösterdiler. Peki, Evlat Kokusu yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Evlat Kokusu dizisi bu akşam Kanal D yayın akışından çıkartıldı ve bu akşam ekranlarda olmayacak. Dizinin neden yayınlanmadığı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Muhtemelen Evlat Kokusu dizisi 1 hafta gecikmeli olarak haftaya çarşamba Kanal D ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Cevahir'in, Serdar tarafından petrol işine girdiği ortaklarıyla, işi fes etmesi üzerine ortalık karışır. Karşı tarafın intikam almak için yaptığı saldırı sonrası Zeyno'nun vurulmasıyla, Aslan olaya el koyar. Bu saldırıyı kimin yada kimlerin yaptığını öğrenmek ister. 

Diğer taraftan Serdar ile Cevahir arasında gerçekleşen görüşmede, hiç beklenmedik bir olay gerçekleşir. Serdar, Cevahir'e petrol işine girmesi için Hünkar'ı ve Aslan'ı devreden çıkartmasını söyler.

Aslan, saldırının kimler tarafından yapıldığını öğrenir. Karşı taraf ile yüzleşmeye giden  Aslan, onu bekleyen büyük bir tehlikeden habersizdir. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zeyno’nun evinde rahatsızlanan Ela herkesi korkutur. Zeyno’nun müdahalesi Ela’yı hayata döndürürken, Zümrüt ve Aslan, Zeyno’ya ikinci kez can borçlanmıştır. 

Akbaşlar’ın evinin hizmetlisi Seher ile Belma ile arasındaki tartışmada Hünkar’ın Seher’den yana tavır göstermesi aile içindeki bir başka sırrın işaretidir. Ve ailede sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır. Cemre de babası Cevahir ile ilgili acı veren bir gerçeği öğrenir. Serdar tarafından, Iraklılar ile yaptığı sözleşmeyi feshetmesi için baskı gören Cevahir harekete geçer ancak karşı tarafın hiç böyle bir niyeti yoktur. 

Haberin Devamı

Zeyno’nun doğurduktan hemen sonra kaçırılan oğlu Çınar’ın doğum günüdür ve Zeyno 5 yıl sonra ilk kez oğlunun doğum gününü kutlayabilecektir. Oğlu için kendi evinde bir kutlama yapan Zeyno, Akbaşlar’ın evinde yapılacak büyük kutlamaya da davetlidir. Ancak kapıda kendisini kötü bir sürpriz beklemektedir. İçeride ise çok daha büyük bir felaketin yaşanmasına dakikalar vardır.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

BAKMADAN GEÇME!