Evinin bir odasını çocuk stüdyosu yaptı

Güncelleme Tarihi:

Evinin bir odasını çocuk stüdyosu yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 14:31

Evinin bir odasını çocuk stüdyosu yaptı

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/SULUOVA (Amasya), (DHA) - AMASYA’nın Suluova İlçesi’nde 21 yıldır fotoğrafçılık yapan 31 yaşındaki Volkan Öksüz evinin bir odasını çocuk stüdyosuna çevirerek 2 yaş altındaki çocukların fotoğraflarını çekiyor.
Amasya Suluova İlçesi Denizciler Caddesi'nde 21 yıldır fotoğrafçılık mesleğini sürdüren Volkan Öksüz, evinin bir odasını çocuk stüdyosuna çevirerek dekorlarla ile süsledi. 2 yaş altı çocukların stüdyo çekimlerini bu odada yapan Öksüz böyle bir değişikliği dış çekimlerde çocukların dikkatlerin dağılması ve sağlıklı çekim yapılamadığı için hayata geçirdiğini söyledi.
Volkan Öksüz, “İlçemizde ve bölgede hatta Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Yıllardır süre gelen fotoğraf alanında tutkum beni ve kendi evimi stüdyoya çevirmeme itti. Bundan çok keyif alıyorum. Bir ay gibi kısa sürede dekor ve tadilat çalışması yaparak Suluova’mız ve çocuklarımız en kapsamlı ve eğlenceli çocuk stüdyomuzu hizmete açtık. Bebeklerimizi kılıktan kılığa sokabileceğimiz, büyüdüğünde yüzünü gülümsetecek birer tatlı anı olarak kalacak konsept çekimleri için müşterilerimizi doğal stüdyomuza davet ediyorum. Müşterilerimizin en iyi hizmeti alması için her gün daha iyisini yapmak için çok çalışıyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!