Evini, zihinsel engellilere açtı

Güncelleme Tarihi:

Evini, zihinsel engellilere açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

MENEMEN, zihinsel engelliler özel eğitim merkezine kavuştu. Bu yıl ihaleyi kaybeden Şehit Kemal İlköğretim Okulu eski kantin işletmecisi Aydın Aksoy, bir yakınının tanıştırdığı Psikolog Murat Sarısoy'un önerisiyle, Esatpaşa Mahallesi'ndeki evini, zihinsel engellilerin eğitimine açtı.

4 ayda hazırlandı

AKSOY'un Genel Müdürlüğü'nü, Sarısoy'un Sorumlu Müdürlüğü'nü üstlendiği, ‘‘Gönay Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi’’ dört ayda eğitime hazırlandı. Psikolog, fizyoterapist ve özel eğitimcilerin görev yaptığı okula, zihinsel engelli 39 çocuk kayıt yaptırdı.

Güvenli yaşam

SORUMLU Müdür Psikolog Murat Sarısoy, ülkedeki yüzbinlerce özürlüden hiç olmazsa bir bölümünün sorunlarına yardımcı olmayı, kendi başlarına yaşayabilen bireyler haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi, engelli çocuklara güvenli ve huzurlu bir dünya yaratmak istediklerini kaydetti.

Aydın Aksoy, evini zihinsel engelliler eğitim okulu yaptı . Okulun sorumlu müdürlüğünü psikolog Murat Sarısoy üstlendi. Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Tahir Şahin kesti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!