Evine zorla girmek isteyen tesisatçıyı öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Evine zorla girmek isteyen tesisatçıyı öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2016 07:32

KÜTAHYA'da evli 1 çocuk annesi 32 yaşındaki Hatice Karakoç, evine zorla girmek istediğini öne sürdüğü tesisatçılık yapan 31 yaşındaki Ali Özçelik'i av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Haberin Devamı

Olay, saat 18.30 sıralarında Fatih Mahallesi Sera Sokak'taki Ertanlar Apartmanı'nın 3'üncü katında meydana geldi. Su ve doğalgaz tesisatçılığı yapan Ali Özçelik, Hatice Karakoç'un kapı zilini çaldı. Karakoç kapıyı açınca, iddiaya göre Özçelik zorla içeriye girmek istedi. Bunun üzerine Hatice Karakoç, içeriye koşup eşine ait av tüfeğini kaparak Ali Özçelik'e ateş etti. Karakoç daha sonra pencereye çıkarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, 3'üncü kat apartman merdivenlerinde hareketsiz yatan Ali Özçelik'in öldüğünü belirledi.

Özçelik'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Polis tarafından gözaltına alınan Hatice Karakoç, tanımadığını söylediği Ali Öçelik'i evine zorla girmek istediği için vurduğunu öne sürdü. Daha sonra pencereden sokağa doğru bağırıp yardım istediğini, bu sırada camiden dönen kayınpederinin sesini durup apartmana geldiğini belirten Hatice Karakoç, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polisler apartmanın önünde park halinde bulunan Ali Özçelik'e ait otomobilde inceleme yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!