Evimin rahibesi olacağım

Güncelleme Tarihi:

Evimin rahibesi olacağım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2004 01:26

Asmalı Konak’la yıldızı parlayan Nurgül Yeşilçay, Çeşme-Dalyan’a bağlı bir köyde, eskiden kilise olan bir binayı satın aldı. Binanın restorasyonuyla uğraşan ve yaz aylarını burada geçireceğini belirten Yeşilçay, ‘Artık evimin rahibesi olacağım’ dedi.

Melekler Adası dizisindeki performansıyla olumlu eleştiriler alan Nurgül Yeşilçay, kazancını gayrimenkule yatırarak geleceğini garanti altına almaya çalışıyor. Bir süre önce Çeşme-Dalyan’a bağlı bir köyde, eskiden kilise olan bir ev satın alan oyuncu, şimdilerde evin restorasyonu için çalışıyor. Binayı en kısa sürede istediği gibi bir yazlık haline getireceğini söyleyen Yeşilçay, işten arta kalan zamanlarında buraya gelerek kitap ve senaryo yazacağını söyledi:

‘Satın aldığım yer eski bir kilise. Benim için eskiden ne olduğunun bir önemi yok. Hıristiyan da olabilirdim. Artık evimin rahibesi olacağım. Orayı görünce bayıldım. Yüksek tavanlar, taş bina, sütunlar... Eski bir Rum köyü orası ve benim ruhuma çok uygun bir havada. Resim yeteneğim sayesinde orayı tam olarak istediğim bir ev haline getireceğim...’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!