Evi yanan aileye Belediye Başkan Vekili Öztürk sahip çıktı

Güncelleme Tarihi:

Evi yanan aileye Belediye Başkan Vekili Öztürk sahip çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 15:29

Evi yanan aileye Belediye Başkan Vekili Öztürk sahip çıktı

Haberin Devamı

Engin ERTÜRK / BAŞKALE (Van), (DHA)-VAN'ın Başkale İlçesi'nde Pembe Güner'in evinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Dün gece biri bedensel, diğer 3'ü zihinsel engelli 4 çocuğu ile misafirliğe giden Pembe Güner'in Hafiziye Mahallesi'ndeki evinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Gece saat 23.00 sıralarında misafirlikten dönen Güner ve çocukları evlerinden dumanların yükseldiğini görünce itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen polis güvenlik önlemi aldıktan sonra itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangında ev küle dönerken, Pembe Güner'in çocuklarının geçimini sağladığı ve Başkale SYDV tarafından verilen dikiş makinesi ile kumaşları da tamamen yandı. Pembe Güner'in kızı Asiye Güner, geçimlerini sağladıkları ekmek teknesi olan dikiş makinesinin kullanılmaz hale geldiğini ve kaymakamlıktan kendisine yardım eli uzatılmasını istedi. Polis yangınla ilgili araştırma başlattı.

ÖZTÜRK EVİ YANAN GÜNER'İ ZİYARET ETTİ



Başkale Belediye Başkan Vekili Kaymakam Abdulselam Öztürk, SYDV Müdürü Gökhan Karaman ile birlikte evi yanan Güner'i ziyaret etti. Evde incelemeler yapan ve Güner ile sohbet eden Öztürk, "Olayı duyunca çok üzüldüm. Size her türlü maddi ve manevi desteği vereceğiz. Üzülmenize hiç gerek yok. Devlet her zaman yanınızda" dedi. Başkan Vekili Kaymakam Öztürk, daha sonra mahalledeki çocuklara şeker dağıttı.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!