'Everton, Boyko'nun peşinde'

Güncelleme Tarihi:

Everton, Boykonun peşinde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 16:34

Beşiktaş'ta yedek kaleci durumunda olan Denys Boyko'ya İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton'un talip olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta devre arası Dnipro'dan transfer edilen ancak fazla forma şansı bulamadığı için sezon sonundan takımdan ayrılmak isteyen Denys Boyko için önemli bir açıklama geldi.

Boyko'nun menajeri Vadim Shabliy, Ukraynalı kalecinin İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'ın gündeminde olduğunu söyledi.

"BEŞİKTAŞ'TA OYNAMADIĞI İÇİN MUTSUZ"
Tim Howard'ın Colorado Rapids'e gidecek olması nedeniyle kaleci arayan Everton'ın Boyko ile ilgilendiğini doğrulayan Shabliy, "Bu bir söylenti değil gerçek. Denys, Beşiktaş'taki durumundan memnun olmadığı için bu konuyu düşünüp, konuşuyoruz. Oynamadığı için mutsuzluğu var. Beşiktaş lider ve şampiyonluğa gidiyor. Evet, Beşiktaş şampiyon olabilir ama Denys'in ikinci kaleci olacağını söyleyemem. Bu nedenle biz seçenekleri dikkate alacağız" dedi.

Haberin Devamı

"Boyko'nun Everton'a transferi yüksek ihtimal mi?" sorusuna yanıt veren Shabliy, "Bu transfer olabilir ama yine de düşünmek, beklemek gerekiyor." açıklamasını yaptı.

Everton, Boykonun peşinde
Boyko'nun menajeri Vadim Shabliy ve Everton Teknik Direktörü Roberto Martinez...

BEŞİKTAŞ İÇİN YENİDEN OSPINA GELİŞMESİ
Bu arada Boyko'yu Everton'ın istediği İngiliz basınında da yer bulurken, Beşiktaş ile Everton'ın Arsenal forması giyen David Ospina ile ilgilendiği belirtildi. Beşitkaş'ın yaz aylarında gündeminde olan Ospina için yeniden devreye gireceği ifade edildi. Everton'ın da Howard'ın yerine Boyko ve Ospina'yı düşündüğünün altı çizildi. (sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!