‘Eve ekmek götürenler zor günler geçirdi’

Güncelleme Tarihi:

‘Eve ekmek götürenler zor günler geçirdi’
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 22:54

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplu açılış ve temel atma töreni için gittiği Alanya’da turizm sorunlarına değindi. Özellikle geçen yıl bazı otellerin, turizm sezonunun henüz orta yerinde kapılarını kapatmak durumunda kaldığını vurgulayan Bahçeli, “Kayba uğrayan sadece işletme sahipleri olmamış, evine ekmeğini götüren turizm çalışanları da zor günler geçirmiştir. İnancım odur ki Allah’ın izniyle bu yıl geride kalan yıldan daha bereketli olacak, turizmle alakalı mevcut sorunlar aşılacaktır” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli, şunları söyledi:


MHP HEYETİ YERİNDE TESPİT ETTİ

“Alanya’nın muazzam kültürel dokusu ve turizm merkezi olmasının yanı sıra elbette sorunları da vardır. Ne yazık ki arzu ettiği turizm çıtasının gerisindedir. Özellikle geride bıraktığımız yıl bazı oteller, turizm sezonunun henüz orta yerinde kapılarını kapatmak durumunda kalmıştır.
Hepinizin malumudur ki Rus uçağının düşmesinden sonra bu sorun daha da belirgin hale gelmiştir. Son zamanlarda bazı Avrupa ülkeleriyle yaşanan kimi sorunlar da ortadadır. Unutmayınız ki, bizler özellikle turizmdeki darboğazı yakinen takip ediyor, yaşanan sorunlar karşısında çözüm yolları üretmekten geri durmuyoruz. Bu kapsamda Rus uçağının düşürülmesinin ardından Antalya bölgesinin turizmle ilgili yaşadığı sıkıntıyı MHP görevlendirdiği bir heyet vasıtasıyla doğrudan yerinde tespit etmiştir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!