Eve Dönüş dizisi 18. yeni bölüm fragmanı - izle

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş dizisi 18. yeni bölüm fragmanı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 20:21

Aşk ve intikam yüklü senaryosu ile yayın saatinde izleyicileri ekran başına kilitleyen sevilen dizi Eve Dönüş, yeni bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Muhteşem bir final ile son bölümünü noktalayan dizinin şimdi de bir sonraki bölümü merak edilmeye başlandı. Peki; Eve Dönüş 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm detaylar ve yeni bölüm tüyosu haberimizde...

Haberin Devamı

Senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile ATV'nin en beğenilen dizilerinden Eve Dönüş bu akşam 17. bölümü ile seyircinin karşısına çıktı. Dizi her bölümde olduğu gibi bu bölümde de nefes kesti. Yine birbirinden ilginç, entrikalı, bol sürprizli sahnelere tanık olduk.

Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan son bölümün ardından gözler gelecek haftaki yeni bölümüne çevrildi. Bakalım yeni bölümde neler yaşanacak? Eve Dönüş dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EVE DÖNÜŞ 18. BÖLÜM FRAGMANI

Eve Dönüş 17. Bölümde neler oldu?

Yalçın Şen’in yapımcılığını, Kartal Çidamlı’nın ise yönetmenliğini üstlendiği ekranların sevilen dizisi Eve Dönüş’ün başrolünde Dilşad Çelebi ve Cansel Elçin gibi usta oyuncular yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Tardu Flordun, Edip Saner, İpek Erdem, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Burak Demir, Murat Atik, Ümit Olcay, Zeynep Özder, Gülden Dudarık ve Ali Başar gibi usta oyuncuların yer aldığı dizide her hafta olduğu gibi bu hafta da heyecan hiç düşmeyecek.

Haberin Devamı

Ekranların sevilen dizisi Eve Dönüş yeni bölümü ile heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Seyircisiyle 17. Randevusuna çıkacak olan dizide bu hafta Leyla, Aras’ın kardeşi olduğunu öğreniyor. Henüz öğrendiği bu şoku üzerinden atamamışken Aras’ın Vedat’ı öldürdüğünü öğreniyor.

Aras’ı koruyan Leyla’nın bu yakınlığı Yusuf’u şüphelendiriyor. Arka arkaya olan olaylar Leyla’nın aklını başına getiriyor. Leyla, Elif’i Canan’nın eline bırakmak istemez. Kızını onun elinden almak için velayet davası açar.

Avukat, Leyla’ya evli olmasının mahkemede kızını almak için daha avantajlı olabileceğini söyler. Bunun üzerine Leyla, Yusuf’a evlenme teklifi eder. Canan’nın verdiği ilaçları içen Kürşat kendini kaybeder. Ne yaptığının farkında olmayarak etrafına saldırır ve kızının hayatını tehlikeye düşürür.

Kürşat’ın alkol bağımlılığı, Canan’ın ise adının biriyle çıkması Leyla’ya büyük avantaj sağlar. Ancak sonuç Elif’in hangi tarafı seçeceğine bağlıdır. Elif’in kararını etkilemek için türlü oyunlar yapan Canan ise cici anne rolünün işe yaramadığı görünce eski eziyetlerine yeniden başlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!