Evde oturalım!

Maçın ilk dakikasından itibaren, Twente’nin hocası takımına devamlı hücum emri verip duruyordu.

Haberin Devamı

Bir yandan atılan uzun toplar, diğer yandan kanatları kullanmaları arkasından da verkaçlar başlayınca Bursaspor’da orta alanda oynayan Musa, N’diaye ve Batalla top kapmak için sahada topaç gibi dönmeye başladı. Bu üçlü takımı canlandıracak üçlüydü ancak üçü de dün sahada adeta cansızdı.

Ömer gibi futbola yıllarını vermiş bir futbolcu rakibin atıldığı topa kolunu gösterip çıkarken Rizzoli, pozisyonun resmini çekmesin de ne yapsın? Doğruca beyaz noktayı gösterdi. Golden sonra “Bursaspor toparlanır” dedik ama oyun aynen devam ediyordu.

Hatalar diz boyu

İlk yarıda son bölüm geçilirken, Basser kendine bir kulvar buldu. Twente defans boşluğunu iyi kullandı. Baktı Pinto orada “Al kardeşim, sana güzel bir top vur yeter” dedi. Pinto da aynısını yaptı. Bursa soyunma odasına küskün değil, gülerek gitti. İkinci yarıda yine “Bursaspor ayağa kalkar” dedik ama nerede? Takımın birinci bölgesinde, ikinci bölgesinde hareket olmayınca, üçüncü bölge de suskun kaldı. Zaman zaman hareketlenir gibi oldu ancak hatalar diz boyu. Orta alana Batalla hareket getiremedi. Bunlar dururken Basser de kırmızı kart gördü. Eyvah!

Haberin Devamı

Uzatmalarda ne olur diye düşündük ama Twente ilk uzatma bölümünü tek kale oynadı. İlk uzatmada olduğu gibi, ikinci uzatmada da Bursa’da izlediğimiz takımdan eser yoktu.

Hata üstüne hata yaptı takım.

Böyle futbola tur olmaz. Böyle oynayacaksak evde oturalım daha iyi.

Yazarın Tüm Yazıları