Evcil hayvan sahipleri heyecanla bu fuarı bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Evcil hayvan sahipleri heyecanla bu fuarı bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 15:18

Evcil hayvan ürünleri pazarı Türkiye’de her yıl gelişmeye ve yeni ürünlerin pazara katılımı ile büyümeye devam ediyor. En son çıkan evcil hayvan gıdaları, pet aksesuarları, akvaryum ürünleri, kuş oyuncakları 22-25 Eylül arasında fuarda ziyaretçileri ile buluşuyor.

Haberin Devamı

Evcil Hayvan Ürünleri pazarı Türkiye’de her yıl gelişmeye ve yeni ürünlerin pazara katılımı ile büyümeye devam ediyor. En son çıkan evcil hayvan gıdaları, pet aksesuarları, akvaryum ürünleri, kuş oyuncakları fuarda ziyaretçileri ile buluşuyor. 22-25 Eylül tarihleri arasında Ulusal Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan fuarda birçok etkinlik de evcil hayvan sahiplerini bekliyor.

 

TÜRKİYE DÜNYA STANDARDINDA KALİTEYİ YAKALADI

Evcil hayvan sahipleri heyecanla bu fuarı bekliyor

 

Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin, 'Türkiye büyük bir ülke ve Evcil Hayvan ürünleri sektörü de her yıl kendini yenilemeye devam ediyor, pazara yeni giren ürünler ve firmalar çeşitliliği arttırıyor. Özellikle yerli üretimde kalitemiz artık dünyada kabul görmeye başladı. İngiltere’ye İtalya’ya Almanya’ya sektör firmaları ihracat yapıyor, dünyanın birçok noktasına Türk imalatı ürünler gönderiliyor. Bu yıl içinde Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin düzenlendiği evcil hayvan ürünleri ile ilgili tasarım yarışmasında yapılan her tasarım, her proje konunun ne kadar geliştiğini ve gelişmeye açık olduğunu gösteriyordu. 5 yıldır pet sektörüne, fuar organizasyonu ile yeni müşteriler yeni pazarlar sağlamaya çalıştık. Sektörün fuara her yıl yeni ürünle, yeni tasarımla ve yeni marka ile katılma isteği sinerjiyi daha da arttırdı.Umut ediyorum önümüzdeki yıllarda sektör firmaları dünya pazarının lider oyuncuları arasına girerek ülkemizi temsil ederler. Bu vesile ile tüm firmaların başarılarının devamını dilerim' dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!