Eva Mendes’le gizli tutkuların keşfi

Ünlü moda markalarından Calvin Klein, yeni parfümü "Secret Obsession"ın yeni reklam filmiyle büyük tartışmalara neden oldu.

Marka, yeni reklamlarında Latin kökenli Amerikalı oyuncu Eva Mendes’i oynattı. Filmin bir karesinde Mendes’in göğüslerinin görünmesi, tutucu Amerikan halkı tarafından tepki toplayınca reklamın yayınlandıktan kısa bir süre sonra televizyonlarda gösterilmesi yasaklandı. Markanın yetkililerine göre ise bu "gereksiz bir tepki" oldu. Ekranlarda mümkün olmasa bile Eva Mendes’in merak edilen Calvin Klein reklam filmi, internetteki farklı linklerden milyonlarca kişiye ulaştı ve ulaşmaya devam ediyor.

Amerikalı seksi oyuncu Eva Mendes, son Calvin Klein’ın yeni parfümü "Secret Obsession"ın yeni yüzü olarak geçtiğimiz aylarda kamera karşısına geçti. Ancak oyunculuk performansı fazlasıyla erotik bulununca, reklam filmi Amerikan televizyonları tarafından veto yedi. Oysa görülmeye değerdi...

Aşk, deliliktir

Calvin Klein’ın kokusu "Secret Obsession"ın ana fikri; aşk ve delilik arasında tutkuların yattığı... Yani herkesin bir sırrı vardır. Parfüm kışkırtıcılık ve seksilik için; unutulmuş meyveler, egzotik çiçekler ve şehvetli ağaçların imzasıyla sarhoş edici bir sıcaklık dalgası yayıyor. Ağız sulandıran eriğin varlığı ve zengin odunsuların baştan çıkarışı kokuyu uç noktalara taşıyor. Tıpkı onu kullanan kadın gibi...

Herkesin bir sırrı vardır

Calvin Klein, bundan tam 20 yıl önce "Obsession"la koku ve reklam dünyasında çığır aşmış, yeni bir dönem başlatarak yepyeni sınırlar çizmişti. Başka bir deyişle marka olarak zenginliğin olfaktif bir sunumu ve çekici imzasıyla bağımlılık yaratan özler kokunun karakterini tanımlamıştı.

Calvin Klein, şimdi de "Herkesin Bir Sırrı Vardır" diyor ve özel sırrını açıklayan ilk 15 kişiye orijinal boy "Secret Obsession" hediye ediyor. Sırlarını paylaşmak isteyenleri ise www.tekinacar.com.tr adresinde bekliyor.

Eva Mendes’in sırları

Örümceklerden çok korktuğu için hipnotize edilerek tedavi olmuş.

Cüzdanında her yemeğine ekleyebilmek için, her zaman kırmızı pul biber bulundururmuş.

Seksi sutyenleri ve dar pantolonları çok severmiş.

Küba- Amerikan asıllı imiş.

Miami’de doğmuş, ailesi 2 yaşındayken Los Angeles’a taşınmış.

Annesi bankacı, babası ise et dağıtıcısıymış.

Akıcı İspanyolca konuşurmuş.

İflah olmaz bir "reality-show" tutkunu imiş.

Hayır kurumları için çalışırmış.

CİLDE ÖZEL TARİFLER

Bir sonraki ilkbahar mutlaka gelecek! Cildimizi şimdiden ona hazırlamanın tam sırası... Size özel tariflerle banyonuzu kişisel bir spa’ya çevirebilirsiniz.

Şeker sadece yemek için değil

Vücut peeling’leri cilt yüzeyindeki ölü deri hücrelerini en iyi temizleme yöntemi. Temizlenmiş cilt de hem kazandığı ışıltı hem de kullanılan ürünlerin gösterdiği maksimum etkiyle sağlıklı bir görünüm kazanmış oluyor. Hollywood’un en güzel isimlerinden biri olan Gwyneth Pathrow’un şeker peeling’iyle güzelleştiğini biliyor muydunuz. Bir miktar şekeri bir kabın içine koyun ve zeytinyağıyla karıştırın. Banyo sırasında dairesel hareketlerle cildinize masaj yapın ve ardından durulayın. Cildinizin bu doğal peeling sonrasında ne kadar yumuşak olduğuna inanamayacaksınız. Yüzünüz için de yine şekerli bir karışım: Bal, yoğurt ve şekeri karıştırarak yüzünüzü bu karışımla hafifçe ovalayın. Şeker ölü deri hücrelerini temizliyor ve kan dolaşımını artırıyor. Bal ise cildin duru bir görünüme kavuşmasına ve rahatlamasına yardımcı oluyor.

Egzotik ekstreler

Şeker kamışı, vanilya ve limon ekstrelerinden egzotik bir peeling elde edebilirsiniz. Bu karışım sadece duyularınıza değil aynı zamanda cildinize de iyi geliyor. Kahverengi şeker vitamin ve mineraller açısından oldukça zengin. İnce kristaller cildi ölü derilerden arındırıyor ve nemlenmesini sağlıyor. Birçok kozmetik markasının peeling ürünlerinin içeriğinde de şeker kaşımı kullandıklarını hatırlatmakta yarar var.

Çikolata sevgilim

Çikolata sever misiniz? O zaman hem size hem de cildinize iyi gelecek harika bir haberimiz var! Çikolata ve uçucu yağlardan hazırlanan vücut peeling’i mükemmel ciltler yaratıyor. Ufalanmış kakao ve fındık kabuğu cildinizi derinlemesine temizliyor.

Kahve tadında

Cilt bakımı sözkonusu olduğunda kahvenin faydaları saymakla bitmiyor. Topmodel Naomi Campbell’ın da selülitleri için uyguladığını bildiğimiz kahve mucizesi peeling olarak da oldukça etkili. Kahve granülleriyle yapılan bir peeling maskesi cildin derinlemesine temizliğinde oldukça etkili. Bu arada, kafeinin yağları yakıcı enzimleri harekete geçirdiğini bu yüzden markaların selülit ürünlerinin birçoğunun içeriğinde kahve ekstresi kullandıklarını biliyoruz. İşte, kahveli mucize vücut peeling’inin hazırlanışı: Vücudunuza önce bir vücut yağı sürün. Ardından kahve granülleriyle cildinizi yumuşakça ovalayın. Daha sonra vücudunuzu bol suyla durulayın.

Pirinçle güzelleşin

Japonlar söz konusu kusursuz bir cilt olunca güzellikleri konusunda oldukça hassaslar. Bu yüzden günlük cilt bakımları için her zaman gerçek bir ritüel peşindeler. Yüzyıllardan bu yana uyguladıkları en temel yüz temizleme maddesi Azuki tanelerinden elde edilen un dışında aynı zamanda sofralarından eksik etmedikleri pirincin kepekleri. Uzakdoğulu kadınların bu güzellik silahı suyu süt rengine boyarken kepekleri de yarattığı hafif peeling etkisiyle cildi temizliyor.

Yoğurt cilt için de sağlıklı

İşte, kusursuz, yumuşacık bir doğal peeling daha... Doğal yoğurdu bal ve iki yemek kaşığı bademin üzerindeki ince kabuklarıyla karıştırın ve cildinize sürün. Bal cildi rahatlatırken, yoğurdun içindeki süt asitlerinin temizleyici bir etkisi bulunuyor. İnce badem kabukları ölü deri hücrelerinden arındırıyor. Bu peeling özellikle hassas ciltler için ideal.

Taze meyvelerin gücü

Papaya ve muz peeling’iyle cildinizde temizliğin yanı sıra bir de tazelik hissi duyacaksınız. Bu ikili kuru ciltleri yatıştırırken cildi de ipeksi bir görünüme kavuşturuyor. Bir adet muzu ezerek püre haline getirin ve dörtte bir ezilmiş papaya ile karıştırın. İçine iki yemek kaşığı şeker ve biraz bal ekleyin. Elde ettiğiniz yumuşak karışımı yüzünüze sürün.
Yazarın Tüm Yazıları