Ev almak için gitti, öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Ev almak için gitti, öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 13:02

Adana’da 21 Mart günü, eşine ’ev almak için görüşmeye gidiyorum’ diyerek evden çıkan 38 yaşındaki Cem Atalmış’ın, işkence yapıldıktan sonra öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlılarından 33 yaşındaki Mehmet Tekin, İstanbul’un Silivri ilçesinde yakalandı.

Haberin Devamı

Merkez Seyhan ilçesinin Mirzaçelebi mahallesinde oturan Cem Atalmış, inşaatlarda fayans ustalığı yapan 30 yaşındaki Deniz Tekin ile ucuz bir ev almak için anlaştı. Oto kiralama işi yapan Cem Atalmış, iddiaya göre Tekin’e farklı tarihlerde toplam 120 bin lira verdi, ancak evi teslim alamadı. Deniz Tekin de devam eden inşaattan başka bir daire vermeyi teklif etti. Teklifi kabul eden Cem Atalmış, 21 Mart günü eşi Esma Atalmış’a, "Ev almak için şartları görüşmeye gidiyorum" diyerek evden çıktı, bir daha da dönmedi. Atalmış’ın kullandığı 2 cep telefonuna da ulaşamayan bir çocuk annesi Esma Atalmış, kayıp başvurusunda bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nün Cinayet ve Kayıp Kişiler Büro amirliğine bağlı ekipler Cem Atalmış’ın GSM şirketinden cep telefonu görüşme dökümü çıkarttırdı, en son Deniz Tekin ile görüştüğünü belirledi. Cem Atalmış’ın, kullandığı 40 AJ 775 plakalı otomobil de Hadırlı mahallesinde mezarlıkta terk edilmiş olarak bulundu. Atalmış’ın öldürülmüş olabileceğini degerlendiren ekipler, kent genelindeki MOBESE ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kameralarına ait görüntüleri incelemeye aldı ve 21 Mart günü, aracın Karaisalı istikametine gittiği, birkaç saat sonra ise farklı bir sürücü tarafından şehir merkezine geri döndüğünü saptadı.

Haberin Devamı

Polis ekipleri ayrıca PTS’den eşkali belirlenen Deniz Tekin ile amcasının oğlu 30 yaşındaki Mehmet Tekin’e ulaşmaya çalıştı. Ekipler, Mehmet Tekin’in İstanbul’un Silivri ilçesinde saklandığını öğrenince saklandığı evde yakalayarak gözaltına aldı.

Adana’ya getirilen Mehmet Tekin, yapılan ilk görüşmede cinayeti amcasının oğlu Deniz Tekin ile birlikte alacak meselesi ile ilgili tartışmada işlediklerini itiraf etti. Mehmet Tekin cesedi gömdükleri noktayı da gösterdi. Vücudunda işkence izleri ve 2 kurşun yarası bulunan Cem Atalmış’ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Mehmet Tekin, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorguya alınırken, suç ortağı olan amcasının oğlu Deniz Tekin’in yakalanması için ekiplerin çalışması sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!