Ev alacaklara SON ÇAĞRI!

Güncelleme Tarihi:

Ev alacaklara SON ÇAĞRI
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 17:19

“Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de hemen teslim daire veya ofis sahibi sahibi yaptıracak yeni bir kampanya başladı. Bulunduğu semte adını veren Batışehir’den 29 Şubat’a kadar ister 60 ay %0 faiz fırsatıyla ister peşin ya da banka kredili ödeme seçenekleriyle ev veya ticari ünite alacaklar için Ege Yapı tarafından unutulmayacak özel bir seyahat hediye ediliyor.

Bu kampanya kapsamında Batışehir’den ev veya ticari ünite alacak herkes, 07 Mart -30 Nisan 2016 tarihleri arasında 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil kazanıyor, taşınma yorgunluğunu Barselona’da atıyor. Ege Yapı tarafından hediye edilecek Barselona seyahati kapsamında 2 kişilik uçak bileti, 5 yıldızlı bir otelde konaklama, rehberlik, transfer hizmeti, panoramik şehir turu, vize ücreti, sağlık seyahat sigortası gibi her şeyi ile düşünülmüş bir paket sunuluyor. Sevgililer günü hediyesi düşünenler yepyeni bir yaşama merhaba derken, onlar için özel olarak düşünülmüş Barselona tatilinin de sahibi olacak.

Hemen teslim projede hem tatil hem de 60 ay %0 fırsatı

Batışehir’de ev veya ofis sahibi olmak isteyenler, sadece 5.000-TL peşinat, 3.180-TL’den başlayan taksit imkanı veya düşük peşinatlarla 60 ay %0 faiz avantajları gibi çok özel ödeme seçenekleri ile hemen teslim daire veya ofis alabiliyor. Yaşamın başladığı bu dev projede karma yaşamın tüm ayrıcalığı bir arada bulunabilirken, yatırımcılar da uygun ödeme koşulları ile aldıkları daireleri dilerse hemen kiraya verebiliyor. Böylece aylık ödemelerine kira geliri gibi çok önemli bir destek de sağlayabiliyorlar.

Tüm ihtiyaçların bir arada olduğu proje

Konut, rezidans, ofis, alışveriş caddesi, okul ve otelleri ile Türkiye’de hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de yaklaşık 15.000 kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal yaşam alanları bulunuyor. 1+0’dan 5+1 dublekslere kadar farklı daire seçenekleriyle kendi semtine adını veren Batışehir, zengin sosyal imkânlarının yanı sıra, kendi toplu taşıma hattı, eğitim kurumu, Four Points by Sheraton Otel’i, hotel apartments konseptli Radisson Blu Residence’ı, 121 mağazalı alışveriş caddesi, A+ ofisleri, spor alanları, bisiklet yolları, bitki yetiştirme alanları ve geniş peyzaj düzenlemesi ile ayrıcalıklarla dolu dünyanın içerisinde yerini almak isteyenler için benzersiz bir proje.

Bu özel kampanyadan yararlanabilmeniz için www.batisehir.com veya 08502225343

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!