Eurasia Corporate Games 2004

Güncelleme Tarihi:

Eurasia Corporate Games 2004
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2004 14:42

3000 şirket çalışanı Kurumsal Oyunlar’da buluşuyor.

Haberin Devamı

“Kurumsal Oyunlar” olarak adlandırılan Corporate Games’in kıtasal bir organizasyonu olan Eurasia Corporate Games 2004,28-30 Mayıstarihleri arasındaDoğan Yayın Holding’in ana sponsorluğunda İstanbul’da ikinci kez düzenleniyor.  

 

Corporate Games katılımcılarına takım ruhu ve kurum kültürünü aşılamak, rekabet motivasyonlarını geliştirmek, yeni müşteriler ve bağlantılar oluşturma fırsatı vermek, şirket adını,ürünlerini ve servislerini spor ve eğlence dolu bir ortamda tanıtma imkânı sağlıyor.

   

Haberin Devamı

Lisans ve ön eleme şartı olmaksızınherkesin katılımına açık olan Eurasia Corporate Games erkek-bayan, farklı yaş kategorileriyle tüm şirketlerin bayrak ve formalarıyla katıldıkları açılış kutlaması, Oyunlar Partisi ve kapanış kutlamaları ile çok zengin bir içerik ve program ile iş dünyasını sportif platformda bir araya getiriyor.  

 

Dünyada 1988 yılından beri devam eden Corporate Games organizasyonu Olimpiyat Oyunları’ndan sonra en çok katılımın olduğu spor aktivitesi olarak da ön plana çıkıyor.

 

28–30 Mayıs tarihleri arasında, İstanbul’un farklı mekânlarında 16 ayrı spor branşında gerçekleşecek Eurasia Corporate Games 2004’de, 104 şirketten 3000 kişi mücadele edecek.

 

27 Mayıs'tan itibaren hizmet verecek oyunların merkezi Super Center, bu yıl Hilton Convention Center’da  konumlanırken, 28 Mayıs Cuma akşamı yapılacak açılış kutlaması ve korteji Maçka’da Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla tüm katılımcı firmaların katılımı ile gerçekleşecek. Açılış kortejine Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül, Özel Olimpiyatlar Türkiye Başkanı Dilek Sabancı, Oyunlar Onursal Başkanı Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Sn. Onur Belge, Ana sponsor DYH Başkan Yardımcısı Sn. Yalçın Balcı ve birçok ünlü kişi katılacak. 29 Mayıs Cumartesi günü yapılacak oyunların resmi partisi ise 29 Mayıs Cumartesi akşamı Kilyos Burc Beach’de rock müziğinin başarılı grupları Rebel Moves, Gripin ve Vega’nın katılımı ile gerçekleşecek.

Haberin Devamı

 

Eurasia Corporate Games 2004’de yer alacak 16 spor branşı, Golf, Basketbol (3’lü), Futbol (7’li), Plaj Voleybolu (4’lü), Voleybol, Plaj Futbolu (5’li), Dragon Boat, Karting, Dağ Bisikleti, Petanque, Koşu, Yüzme, Tenis, Masa Tenisi, Bowling ve Tirat & Triatlon olarak sıralanıyor.

 

‘Herkes İçin Spor’ faaliyetlerinin en kapsamlı örneklerinden birini oluşturan oyunlara geçtiğimiz yıl katılan şirketlerin %90’ı bu yıl sayılarını artırarak katılırken, yepyeni firmalar da Kurumsal Oyunlar’da yer alıyorlar. Gima ilk kez bu yıl 109 kişi ile katılırken, yeni katılan diğer bir şirket de Çarşı Mağazacılık 100 kişiyle oyunlardaki yerini alıyor. Turkcell bu yıl da 362 kişiyle katılarak en çok katılımcı ile temsil edilen şirket olma özelliğini taşıyor.DYH bünyesindeki kuruluşlarla 370 kişiyle katılırken,Global Bilgi ise 219 kişiyle, Garanti Bankası ise 160 kişiyle   oyunlarda yer alıyor.

Haberin Devamı

 

Tek kişilik bir şirketten büyük holdinglere kadar çeşitlilik gösteren firma katılımcılarınabu yıl 900’ün üzerinde madalya dağıtılacak.

 

Ayrıca, Kurumsal Ödüller olarak en çok kişiyle katılan firmaya Spor Büyük Ödülü verilirken, her spor branşının şampiyonlarına Spor Şampiyona Ödülü, her bir bölümde oyun puanları en yüksek firmalara Şampiyona Bölüm Ödülü ve oyunlarda en çok madalya kazanan kuruma da Medalist Ödülleri verilecek.

 

Oyunlar’ın resmi bağış kurumu  "Özel Olimpiyatlar Türkiye" ile yapılan işbirliği ile Eurasia Corporate Games'in sosyal sorumluluk ilkesi ön plana çıkarken, Türkiye'de charity (bağış) kavramının ilerlemesi yönünde çalışmalar yapılacak.  Eurasia Corporate Games'in gerçekleşeceği tüm mekanlarda kurulacak standlar ve görev alacak gönüllülerle  tanıtım yapacak olan Özel Olimpiyatlar Türkiye derneği ayrıca tüm katılımcıların bir arada olacağı Super Center içerisinde ünlü sanatçıların CD'lerini de bağış karşılığında hediye edecek.  

Haberin Devamı

 

Şirket personelinin kendisi, ailesi ve arkadaşlarıyla katılabileceği oyunlarda büyük şirketlerle en küçük kurumlar ve hattakamu kuruluşları bir arada spor yapma olanağı kazanıyor.Üst düzey yöneticiden en alt pozisyondaki şirket çalışanlarının hep birlikte kurumlarını temsil ettikleri ve yüzlerce madalya ile ödüllendirildikleri bu organizasyonda kişiler ayrıca, spor yapma alışkanlığı kazanarak, “365 gün spor ve sağlık bilinci” etkisiyle firmalar arasındaki yapıcı rekabeti spor sahalarına taşıyorlar.

 

Sport For Life (İngiltere) şirketi tarafından tüm dünyada organize edilen Corporate Games’in, Türkiye ve Avrasya bölgesindeki ülkelerde düzenlenecek Eurasia Corporate Games organizasyonlarının hakları SportWorks Group’a ait

Haberin Devamı

  

Doğan Yayın Holding’in(DYH) ana sponsorluğunda gerçekleşen Eurasia Corporate Games’in  Destek Sponsorları; Türkiye Spor Yazarları Derneği, Quiksilver, Wall, Şişli Belediyesi, Resmi Bağış Kurumu: Özel Olimpiyatlar Türkiye, Teknoloji Sponsoru: Dell, İnternet Sponsoru: Atlas Online, Resmi Radyo : Power FM, Resmi Turizm Acentası: Meet Travel, Medya Sponsorları: CNN Turk, Kanal D, Hürriyet , Milliyet, Ekonomist, Resmi Sağlık Kurumu: Memorial Hastanesi, SOS

 

Ayrıntılı Bilgi İçin :Tel: (212) 347 70 36 http://www.kurumsaloyunlar.org

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!