Eto'o kadro dışı bırakıldı! Kamerunlu oyuncudan açıklama geldi...

Güncelleme Tarihi:

Etoo kadro dışı bırakıldı Kamerunlu oyuncudan açıklama geldi...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 19:21

Antalyaspor Yönetim Kurulu, Instagram hesabından 'Belki de bazıları 'siyahi' olduğum için saygı duymuyor' ifadesini kullanan Samuel Eto'o'yu kadro dışı bıraktı. Kamerunlu futbolcu kararın ardından yeni bir açıklama yaparak, 'O mesajım hiçbir şekilde kardeşim ve başkanım Ali Şafak Öztürk ile ilgili değildir" dedi.

Haberin Devamı

Antalyaspor'un kadro dışı bırakılan Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, daha önce paylaştığı mesajın kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk ile ilgili olmadığını belirtti.              

Eto'o, açıklamasında sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla ilgili konuyu netleştirmek istediğini ifade etti.               

"Yayınlamış olduğum mesaj hiçbir şekilde kardeşim ve başkanım Ali Şafak ile ilgili değildir." diyen Eto'o, açıklamasında şunları kaydetti:             

"O MESAJIM KENDİNİ BİLMEZ BİR KİŞİYE İDİ"
"Eğer bu ülkede, bu ülkedeki taraftarlar yıllar önce İspanya'da yaşadığım bir problem ile ilgili beni tüm yüreklilikleriyle destekledilerse, bu tarz bir konuyu bu ülkenin insanını kastederek gündeme getirmem mümkün değildir. Mesajım yıllardır bana nedensiz yere yıkıcı eleştiriler yapan, o eleştirdikçe de kupalar kazandığım kendini bilmez bir kişiye idi. Sana tekrar söylüyorum; Antalyaspor'un ilk 4 maçını kullanarak, 'birilerini' satın alarak beni eleştirmeye devam etme. 

Haberin Devamı

"BAŞKANIMIN ÖNDERLİĞİNDE HEDEFE ULAŞACAĞIZ"

Takım arkadaşlarım, antrenörlerim, idari kadrom ve başkanım Ali Şafak önderliğinde, bu sene için koymuş olduğumuz hedeflerimizi başaracağız. Şunu bilmelisin ki ben korkak değilim. Bana her saldırdığında, cevabımı vereceğim. Irkıma yapmış olduğun çirkin saldırıya gelince; tekrar söylüyorum, 18 yıldır bu işin içindeyim. Geldiğim yer belli, en iyisini yapmak için hala savaşıyorum."                   

YÖNETİM KADRO DIŞI BIRAKMIŞTI
Antalyaspor Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, Eto'o'ya ait sosyal medya hesabından yapılan paylaşımın, yönetim kurulu toplantısında gündeme alındığı belirtilmişti.      

Yönetim kurulunun, yıldız futbolcudan konu hakkında savunma alacağının kaydedildiği açıklamada, "Bu savunmanın yönetim kurulumuzca değerlendirilmesi ve yeni bir karar verilmesine kadar da futbolcumuzun takımdan ayrı olarak kendisine verilen antrenman programı çerçevesinde çalışmalarını sürdürmesine karar vermiştir." ifadeleri kullanılmıştı.      

Haberin Devamı

İŞTE ETO'U YAKAN MESAJ...
"Hatırlatma... Bilemiyorum; belkide bazıları 'siyahi' olduğum için saygı duymuyorlardır. Ama ben bu oyuna gelerek bulunduğum seviyeden inmeyeceğim.

Futbolda 18. yılımı doldurdum. Bu 18 yıl boyuncada işimi herzaman sonsuz şevk ve yürekle yaptım. Kazandığım bütün bu kupalar, ödüller, başarılar bundandır. Kazanmayada devam edeceğim. Gerek Antalyaspor gerekse Antalyaspor'un menfaatleri için, asla kavga etmeyeceğim. Çünkü benim için önemli olan tek şey; formasını taşıdığım Antalyaspor.

Buradan kavga etmekten korktuğum algısı oluşmasın. "Bazıları", "bazılarını" adımı kirletmek adına yazılar yazmak için satın almış olsalarda..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!