Eto'o, Antalyaspor için ekstraya gitti

Güncelleme Tarihi:

Etoo, Antalyaspor için ekstraya gitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 13:12

Brezilya'daki bir gösteri maçında forma giyen Samuel Eto'o, bugün Fenerbahçe'ye karşı yok! Konuyla ilgili konuşan Antalya Başkanı Gültekin Gencer, “Ronaldinho'ya değil, özel maça gitti. Ücreti mukabilinde gönderdik, kulübe para kazandıracak'' dedi.

Haberin Devamı

Brezilya'daki bir gösteri maçında forma giyen Samuel Eto'o, bugün Fenerbahçe'ye karşı yok! Konuyla ilgili konuşan Antalya Başkanı Gültekin Gencer, “Ronaldinho'ya değil, özel maça gitti. Ücreti mukabilinde gönderdik, kulübe para kazandıracak” dedi.

Fenerbahçeliler, kupada Robin van Persie ile Samuel Eto’o kapışması bekliyordu. Ancak Kamerunlu süperstarın Brezilya’ya gitmesi dev buluşmaya engel oldu.

Kırmızı-Beyazlı formayla 13 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken, Çin’den süper teklifler aldığı öğrenilen Eto’o, Botafogo kulübünün düzenlediği özel maçtan davet aldı. Botafogo-Comercial arasındaki mücadelede her iki takımın da formasını giyen Kamerunlu yıldızın, hangi takım adına daha çok süre alacağı ise Twitter’da yapılan bir oylama ile belirlendi.

ÖZEL İZİN VERİLDİ
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, “Herkes Ronaldinho transferine gitti sanıyor. Ancak Eto’o çok özel bir maç için davet aldı. Özel izin verdik ve 1 günlüğüne Brezilya’ya gitti. Antalyaspor da bu organizasyondan para kazanacak. Ücreti mukabilinde gönderdik” değerlendirmesini yaptı.

Eto’o için Antalya’nın ne kadar ücret alacağı bilinmezken, Türkiye Kupası’nda galibiyete 40 bin Dolar (117.522 TL), beraberliği ise 20 bin Dolar (58.761 TL) veriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!